H επόμενη μέρα του ντέρμπι - Τι κρατούν και τι αφήνουν πίσω Ολυμπιακός και ΑΕΚ - iefimerida.gr

H επόμενη μέρα του ντέρμπι - Τι κρατούν και τι αφήνουν πίσω Ολυμπιακός και ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκ διαμέτρου αντίθετες ήταν οι αντιδράσεις την επομένη του ντέρμπι. Η ικανοποίηση που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι φανερή ενώ από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχει μια δυσαρέσκεια για την κακή εμφάνιση αλλά και για την επιλογή του Βίτορ Περέιρα να κατεβάσει την ομάδα με πολλές αλλαγές.

Το τελικό 1-1 στο «Γ.Καραϊσκάκης» άφησε τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ από την πλευρά του ο Βίτορ Περέιρα θέλησε να στείλει μήνυμα σε κάποιους ποδοσφαιριστές βάσει των όσων δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από ορισμένους παίκτες στους οποίους αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Πάντως και στις δύο ομάδες υπάρχει - και δικαιολογημένα μάλιστα - η αίσθηση ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια αφού οι ερυθρόλευκοι μέχρι τον επαναληπτικό θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα ενώ στην ΑΕΚ περιμένουν έναν πολύ διαφορετικό αντίπαλο στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Ανησυχία για δύο

Ο Βίτορ Περέιρα ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Μια αναμέτρηση στην οποία πιθανότητα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φουστέρ και Σαντάνα, οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις στο χέρι και τους προσαγωγούς αντίστοιχα. Η κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών θα κριθεί σήμερα ενώ είναι δεδομένο ότι στη βασική 11άδα θα επιστρέψουν οι Μήτρογλου, Μανιάτης, Ρομπέρτο, Ομάρ, Ντοσεβί και Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, σαφέστατα δεν έχει το ίδιο δύσκολο πρόγραμμα και ο Δέλλας θα έχει τη δυνατότητα στις επόμενες αναμετρήσεις να δοκιμάσει κάποια νέα πρόσωπα που ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει στον επαναληπτικό. Δεδομένα ένας από αυτούς θα είναι ο Κολοβέτσιος, ο οποίος είναι πλέον 100% έτοιμος ενώ ελπίδες υπάρχουν και για τον Κορδέρο, ο οποίος αρχίζει σιγά-σιγά και ανεβάζει ρυθμούς.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ Κύπελλο Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ