Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί θα ασχοληθείτε σήμερα με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή ένα φορολογικό σας ζήτημα, ενώ, για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, οι συζητήσεις σας θα μπορούσαν γενικότερα να αποδώσουν.Όμως, προσοχή, θα πρέπει, στις συζητήσεις αυτές, να είστε σαφείς στις απόψεις που εκφράζετε! Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται, υπάρχει όμως ένα παρασκήνιο το οποίο θα σας αποκαλυφθεί αργότερα.

Ταύρος
Ταύροι μου, και σήμερα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ενώ αργότερα ένα οικονομικό θέμα σας θυμίζει ότι είναι ακόμη εν εξελίξει. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν συζητήσεις, όμως, το τετράγωνο του Ερμή δείχνει ότι οι συζητήσεις αυτές δεν θα είναι ακριβώς όπως τις θέλετε, κυρίως αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 21 -22 Απριλίου. Αντίθετα, στις φιλικές επαφές και στην συλλογική δουλειά θα μπορούσα να πω ότι είστε οι πρωταγωνιστές! Μην αρνείστε λοιπόν τις προτάσεις που σας γίνονται από τους φίλους σας ή ακόμη και από ομάδες, ενώ, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Μαΐου θα έχετε πολύ σημαντικές συζητήσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Κάποια όνειρά σας μπορεί να καθυστερούν, θα γίνουν όμως πραγματικότητα.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για να επιλύσετε θέματα τα οποία έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 21-22 Μαΐου, θέματα που έχουν σχέση με την εργασία, σας απασχολούν άμεσα και σας προβληματίζουν. Για τους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου προβλέπονται κάποιες σημαντικές αλλαγές. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή, αποδεχθείτε λοιπόν τις προσκλήσεις που δέχεστε, χωρίς όμως να προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Για όσους έχετε γενέθλια μετά τις 13 Ιουνίου υπάρχει ένταση με πρόσωπα κύρους. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους η θέση της Σελήνης (δικού σας κυβερνήτη πλανήτη) στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει ότι σήμερα θα ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα είναι μια καλή περίοδος για την συναισθηματική σας ζωή, όμως, καλό θα ήταν να ρυθμίσετε τώρα οποιαδήποτε θέματα σας ενδιαφέρουν γύρω από αυτόν τον τομέα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (μετά τις 10-12 Ιουλίου). Είστε μάλιστα αρκετά μαχητικοί για να τα καταφέρετε! Αργότερα, με το πέρασμα του Άρη στον Κριό, ξεκινά μια περίοδος έντασης στις σχέσεις σας, προσπαθήστε λοιπόν τώρα να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέματα τα οποία σχετίζονται με τα οικονομικά σας αυτό τον καιρό προχωρούν κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ σε αυτό θα έχετε και την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας.

Λέων
Θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι αυτά που απασχολούν σήμερα εσάς τους Λέοντες, ενώ τα σχέδιά σας σταθεροποιούνται για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια περίοδο συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς αλλάζουν πολλά από τα συναισθήματά σας. Όσοι είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα κάνετε κάποιες συζητήσεις, στις οποίες όμως θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας και την γνώμη των άλλων. Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα έχει ιδιαίτερη δράση.

Παρθένος
Παρθένοι μου, η Σελήνη στον Σκορπιό σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τους συγγενείς σας, ή ίσως να πρέπει να μιλήσετε στους συγγενείς για τους φίλους σας. Ένα οικογενειακό θέμα απασχολεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Σεπτεμβρίου. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας υπάρχει κάποια ένταση η οποία σας φορτίζει, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (μετά δηλαδή τις 17 Σεπτεμβρίου). Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές, να έρθετε πιο κοντά στην πραγματικότητα, και αποφύγετε τα λάθη. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Ζυγός
Για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα, και όχι μόνο, μια ολόκληρη περίοδος η οποία σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα παιδιά σας. Όσοι έχετε παιδιά και τα απασχολούν θέματα σε σχέση με το εξωτερικό ή με τις σπουδές τους, θα μπορέσετε τώρα να τα επιλύσετε, ενδεχομένως και με την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Όμως, ένα θέμα εργασίας σας απασχολεί άμεσα. Παρόλα αυτά, τις ημέρες αυτές, όπως και αν έρθουν τα πράγματα, προσπαθήστε να κλείσετε σημαντικές υποθέσεις που σας απασχολούν αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις που σας γεμίζουν φόρτιση. Για εσάς τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου τα πάντα φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά.

Σκορπιός
Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, ενώ κάνετε σχέδια για ταξίδια, ή για κάποιες νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις σας. Όμως, σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να έχει άμεση σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Για εσάς τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Νεαρά πρόσωπα της οικογένειας ή ένα οικονομικό θέμα ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Τοξότης
Παρά το γεγονός ότι εσείς οι Τοξότες μπορείτε σήμερα να συζητήσετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για μια σχέση ή μια συνεργασία σας, η Σελήνη, που από το βραδάκι περνά στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί πίεση σε ένα οικονομικό θέμα. Είστε μεταξύ εσόδων και εξόδων, ενώ τα οικογενειακά σας θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν. Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών αντιμετωπίζετε κάποια ένταση σε οικογενειακό επίπεδο, ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Όμως, αργότερα, έρχονται τα καλύτερα για σας.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι, σήμερα, θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις και ατελείωτες συζητήσεις, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ιδανικές. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιανουαρίου αποκλείεται να μην έχετε σημαντικές αλλά και πολύ γλυκές επαφές. Δείξτε μόνο προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, ενδεχομένως να είστε λίγο επικριτικοί με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ρίξτε τους τόνους και προωθήστε ένα οικονομικό θέμα για το οποίο έχετε πασχίσει από καιρό.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους, ειδικά του Ιανουαρίου, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση είτε με τα οικονομικά είτε με τα συναισθηματικά σας θέματα. Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει σήμερα, ενώ μπορεί να έχετε ριζικές διαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Όμως, σιγά σιγά τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες διανύετε μια αρκετά σημαντική περίοδο , με τις νομικές υποθέσεις, τις σπουδές, τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό να ευνοούνται. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (τον Φεβρουάριο),υπάρχει μια σημαντική ένταση στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας χώρο. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας αυτό το διάστημα, ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια, μην κλείνεστε όμως στον εαυτό σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ