Με εθνική γραμμή στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Με εθνική γραμμή στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Σαμαράς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / EUROPEAN COUNCIL
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Όπως είπε χθες και ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός θα μπορούσε να είναι σύμμαχος της ελληνικής προσπάθειας, στηρίζοντας την ελληνική πρόταση στη σύνοδο του ΕΛΚ.

«Σας ευχόμαστε να βγείτε όρθιοι όπως εμείς από τις διαπραγματεύσεις, αλλά δε θα αφήσουμε να πέσει η χώρα στα βράχια», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς ο οποίος έπειτα από αρκετό καιρό θα βρεθεί για πρώτη φορά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχοντας απέναντί του τους ομοτράπεζους του, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

Πάντως, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωναν από χθες ότι ο πρώην πρωθυπουργός προσέρχεται στη σύνοδο «με εθνική γραμμή, για να στηρίξει την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ