Εκτακτη συνάντηση Δραγασάκη, Βαρουφάκη, Χουλιαράκη με τους Ντάισελμπλουμ, Λαγκάρντ, Βίζερ πριν το Eurogroup - iefimerida.gr

Εκτακτη συνάντηση Δραγασάκη, Βαρουφάκη, Χουλιαράκη με τους Ντάισελμπλουμ, Λαγκάρντ, Βίζερ πριν το Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν ξεκινήσει το Eurogroup στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του προέδρου του ΣΟΕ Γιώργου Χουλιαράκη με τους Γερούν Ντάισελμπλουμ, Κριστίν Λαγκάρντ και Τόμας Βίζερ. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ενώ όπως φαίνεται μεγαλύτερη κατανόηση δείχνει το ΔΝΤ, χωρίς απαραίτητα να είναι θετική η στάση του, από ότι οι Ευρωπαίοι.

Η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη ή τουλάχιστον δεν είχε ανακοινωθεί.

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί ιδιαίτερη συνάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Πόουλ Τόμσεν. «Ηταν μια εποικοδομητική συζήτηση» αρκέστηκε να δηλώσει η επικεφαλής του ΔΝΤ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ