Σοκαριστικός τραυματισμός για Λέτο - Μπαίνει χειρουργείο για δύσκολη επέμβαση - iefimerida.gr

Σοκαριστικός τραυματισμός για Λέτο - Μπαίνει χειρουργείο για δύσκολη επέμβαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κεφάλι τραυματίστηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο λίγο μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης με τη Λανούς και ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού χτύπησε με μια μπάρα την ώρα που έκανε βάρη, αισθάνθηκε ζαλάδα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο Λέτο αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τον νευροχειρούργο που τον εξέτασε οδήγησε στην απόφαση να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. Υπολογίζεται ότι ο Αργεντινός άσος θα μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα ενώ θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από πέντε μήνες. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Λανούς, δεν υπάρχει ανησυχία για τη ζωή του αλλά μια επέμβαση στο κεφάλι είναι πάντα δύσκολη και κρίσιμη τα πρώτα 24ωρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεμπαστιαν Λέτο κεφάλι τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ