Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για σας τους Κριούς! Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, μπορείτε τώρα να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αλλά και να έχετε επαφές με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να διευκολύνουν την εκτέλεση της εργασίας σας. Βέβαια, εξακολουθεί να υπάρχει παρασκήνιο, το οποίο θα σας αποκαλυφθεί μετά τις 20-21 του μήνα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Προσπαθήστε να μην είστε «κολλημένοι» με οικονομικά ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός του στόχου σας. Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ( γύρω στις 8-10 Απριλίου) έχετε να περιμένετε πολλά από την συναισθηματική σας ζωή, τα οποία θα ολοκληρωθούν από την άνοιξη και μετά!

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι, με την Σελήνη και σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ασχολείστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 21-23 Απριλίου και αντιμετωπίζατε ένα θέμα επαγγελματικό, ίσως ακόμη και κοινωνικό, θα δείτε ότι, τώρα, αυτά τα θέματα μπορούν να προχωρήσουν, και να έχουν μάλιστα και οικονομικές επιπτώσεις. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή, αποδεχθείτε λοιπόν κοινωνικές προσκλήσεις που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές για σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου. Ενδεχομένως οι φίλοι σας να στηρίξουν γενικότερα τα σχέδιά σας. Αποφύγετε πάντως τις υπερβολές ( είναι κάτι που σας το λέω συχνά), μιας και ακόμη δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, τουλάχιστον σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Δίδυμοι
Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα για σας τους Διδύμους καθώς ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης σας), επιστρέφει πλέον σε ορθή φορά! Για όσους έχετε γεννηθεί τον Μάιο, ένα ζήτημα που έχει σχέση με νομικά ,διαδικαστικά θέματα ή με ταξίδια και προσπαθούσατε να το ρυθμίσετε- χωρίς επιτυχία- από τον Ιανουάριο, επιτέλους τώρα, και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, μπορεί να προχωρήσει. Στη συνέχεια, τον Μάρτιο, οι Δίδυμοι του Ιουνίου θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε θέματα που έχουν σχέση με γραπτά, με νομικές υποθέσεις αλλά και με πρωτοποριακά σχέδια θα μπορούσα να πω. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα μπορούσαν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αρκεί να μην πιέζετε τα πράγματα. Σήμερα ασχοληθείτε με την υγεία σας. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Μαΐου προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θέματα με πρόσωπα κύρους τα οποία σας φορτίζουν. Γενικότερα όμως, ο Ουρανός είναι πολύ ευνοϊκός για σας, καθώς δημιουργεί σημαντικές αλλαγές!

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, η συναισθηματική σας ζωή (παιδιά, ερωτικός σύντροφος), παίζει μεγάλο ρόλο για εσάς αυτό το διάστημα! Ρυθμίστε τώρα οποιαδήποτε θέματα σας απασχολούν σε σχέση με την συναισθηματική σας ζωή αλλά και με τα μελλοντικά σας σχέδια για ταξίδια, για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και για πνευματικές εργασίες, καθώς η είσοδος του Άρη (από το τέλος του μήνα) στον Κριό, σημαίνει ότι, γενικότερα, θα υπάρξει για εσάς κάποια ένταση. Η ορθή πλέον πορεία του Ερμή μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα. Σε αυτό μπορεί να έχετε και την βοήθεια των προσώπων του περιβάλλοντός σας. Γενικά είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση, που μπορείτε να ασχοληθείτε με κάποια πολύ σημαντικά θέματα. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας, μπορείτε τώρα να το ρυθμίσετε με τρόπο που να σας ικανοποιεί και να σας εξυπηρετεί. Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουλίου, θα έχετε σίγουρα μια πολύ σημαντική συνάντηση η οποία μπορεί να αποδώσει τα καλύτερα για την συναισθηματική σας ζωή και όχι μόνο.

Λέων
Για σας τους Λέοντες, η Σελήνη σήμερα τονίζει ένα οικογενειακό θέμα το οποίο θέλετε να επιλύσετε, ή μπορεί να σας δημιουργεί την ανάγκη να μείνετε με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ωστόσο, ειδικά για τους Λέοντες που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, μια σχέση ή μια συνεργασία σας, μπορεί σιγά σιγά να πάρει τον δρόμο που επιθυμείτε, αρκεί να ρίξετε λίγο τους τόνους. Ένα συναισθηματικό θέμα είναι προ των πυλών, ενδεχομένως αλλιώς να ξεκίνησε η συναισθηματική σας ζωή αυτό τον μήνα και αλλιώς ουσιαστικά θα τελειώσει! Μπορείτε τώρα, και ως τα μέσα Μαρτίου, να έχετε συζητήσεις οι οποίες θα αποδώσουν. Γενικότερα, από το τέλος του μήνα, θα γίνετε πιο δυνατοί, πιο δυναμικοί, και πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε. Προς το παρόν αυτό συμβαίνει για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Παρθένος
Για σας, Παρθένοι μου, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά! Μπορείτε τώρα να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, με τους φίλους και τους συγγενείς να σας προσφέρουν την βοήθειά τους σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Άλλοτε είστε καλά, άλλοτε πιέζεστε, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όμως, ένα θέμα που είχε έρθει στο προσκήνιο από τις αρχές Ιανουαρίου χωρίς όμως να ολοκληρωθεί, και έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, από σήμερα μπορεί να προωθηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε τώρα, καθώς, μέχρι τον Μάρτιο θα υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις!

Ζυγός
Η ορθή πλέον πορεία του Ερμή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Ζυγούς! Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, θα δείτε ότι, σε πρώτη φάση, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, οι σχέσεις σας με τα παιδιά και ερωτικό σας σύντροφο θα γίνουν πιο αρμονικές, σε αντίθεση με κάποια δυσαρμονία στην οποία βρίσκονταν μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις που υπήρξαν σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια και με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, τώρα θα ολοκληρωθούν. Η Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό σας φέρνει πιο κοντά στην προσπάθειά σας να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Στον χώρο της εργασίας σας ενδεχομένως να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να ρυθμίσετε πολύ σημαντικές υποθέσεις, οι οποίες έχουν σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτό όμως που θα τρέξει αυτόν τον καιρό είναι ένα οικογενειακό σας θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, που ενδεχομένως να έχει σχέση και με τα οικονομικά σας. Σχέδια τα οποία έχετε ήδη καταστρώσει και παρουσίαζαν κάποια καθυστέρηση, τώρα προωθούνται. Μέχρι τον Μάρτιο μάλιστα, θα έχετε αρκετά σημαντικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Η συναισθηματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει αυτόν τον καιρό, ενώ γενικότερα η πορεία της φαίνεται να είναι πολύ καλή.

Τοξότης
Μπορεί ένα οικογενειακό θέμα να συνεχίζει να απασχολεί άμεσα εσάς τους Τοξότες, όμως, οι συζητήσεις που κάνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για μια σχέση ή μια συνεργασία σας, ίσως ακόμη και οι παρεμβάσεις που κάνουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σε μια σχέση ή μια συνεργασία σας, προωθούνται τώρα κατά τον καλύτερο τρόπο. Οι εξελίξεις αυτές θα έρθουν σε πρώτη φάση (μέχρι τον Δεκέμβριο), για σας που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο, και αργότερα, σε δεύτερη φάση, για τους τυχερούς αυτής της χρονιάς, τους Τοξότες του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου! Εσείς, έχετε να περιμένετε πάρα πολλά, όχι μόνο τώρα που προωθούνται τα σχέδιά σας, αλλά και όλη την άνοιξη!

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους, ένα θέμα το οποίο έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας, οικονομικά τα οποία ίσως συνδέονται και με τη συναισθηματική σας ζωή, όπως π.χ να θέλετε να καλύψετε κάποια έξοδα των παιδιών, αυτό τον καιρό θα τρέξουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Βρίσκεστε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο τώρα, και καλό θα ήταν να ρυθμίσετε τώρα τις σημαντικές σας υποθέσεις, καθώς από τις 19-20 του μήνα, που ο Άρης περνά στον Κριό, ενδεχομένως να φέρει κάποια θέματα τα οποία θα σας καθυστερήσουν ή θα σας φορτίσουν.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου, αυτό το διάστημα μπορείτε να περιμένετε να προωθηθούν πολλά και σημαντικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή αλλά και με σημαντικά οικονομικά σας θέματα. Τα θέματα αυτά προωθούνται τώρα για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο, και στην συνέχεια, μέχρι τον Μάρτιο, θα προωθηθούν για σας που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Σήμερα, ένα επαγγελματικό θέμα ή ένα κοινωνικό γεγονός μπορεί να σας απασχολήσει θετικά. Γενικά, αυτό το διάστημα τα οικονομικά σας προωθούνται.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες, με την Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό να σας ευνοεί ιδιαίτερα, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, σχέδια που έχουν σχέση με ταξίδια, με επαφές, με συμφωνίες. Όμως, αρχίζει μια περίοδος που ίσως υπάρξει σημαντικό παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς. Προσέχετε λοιπόν και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Βέβαια, η συναισθηματική σας ζωή είναι αρκετά καλή. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο, ενδεχομένως να έχετε σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις στη διάρκεια του Φεβρουαρίου αλλά και τον Μάρτιο. Από το τέλος του μήνα αρχίζουν τα τρέχουν τα έξοδα, φροντίστε λοιπόν να τα περιορίσετε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ