Ο Ντάισελμπλουμ απαντά σε Καμμένο για τα περί Ρωσίας: Οι απειλές δεν βοηθούν [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ντάισελμπλουμ απαντά σε Καμμένο για τα περί Ρωσίας: Οι απειλές δεν βοηθούν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα και οι άλλες χώρες της ΕΕ να σταματήσουν να απειλούν ξανά και ξανά», ήταν το κύριο μήνυμα της συνέντευξης του Ολλανδού πρόεδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών δήλωσε σε συνέντευξη του την Τρίτη στο ολλανδικό «RTL7», πως «Οι απειλές, –από κανέναν- δεν θα βοηθήσουν», αναφερόμενος στην αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες και ουσιαστικά απαντώντας στον Πάνο Καμμένο.

Ο Ελληνας Υπουργός Εθνικής Αμυνας είχε τονίσει πως αν η Ελλάδα δεν βρεθεί σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της, θα αναζητήσει βοήθεια στις ΗΠΑ, τη Ρωσία ή την Κίνα. Σύμφωνα με τον κ. Ντάισελμπλουμ οι χώρες της Ευρωζώνης πρέπει να αγνοήσουν τις απειλές και να εστιάσουν στη δουλειά και το αυριανό συνέδριο των υπουργών οικονομικών.

Ο Ντάισελμπλουμ απαντά σε Καμμένο για τα περί Ρωσίας: Οι απειλές δεν βοηθούν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ