Ελεγκτικό Συνέδριο: Tον Μάρτιο η συζήτηση για το γήπεδο του ΠAO στην Λεωφόρο - iefimerida.gr

Ελεγκτικό Συνέδριο: Tον Μάρτιο η συζήτηση για το γήπεδο του ΠAO στην Λεωφόρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου του 2015 η συζήτηση ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το αίτημα προήλθε από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεδομένου ότι όπως επεσήμαναν στο δικαστήριο οι νομικοί παραστάτες του, εκκρεμεί απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού στο ερώτημα του αν σε περίπτωση που χορηγηθεί το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου, η διαδικασία θα υπαχθεί στο νομοθετικό πλαίσιο του 2013 ή του 2014. Ο πρόεδρος του ανώτατου δημοσιονομικού δικαστηρίου Νίκος Αγγελάρας απεφάνθη ότι το ερώτημα αυτό δεν επηρεάζει την απόφαση του δικαστηρίου, παρόλα αυτά η συζήτηση αναβλήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο είχε κρίνει ότι είναι παράνομο το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ που είχε χορηγηθεί στον Παναθηναϊκό από τον τέως περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για την αναβάθμιση του γηπέδου.
Οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου είχαν κρίνει ότι η επίμαχη χορήγηση είναι αντίθετη στο δημόσιο συμφέρον και παραβιάζει την αρχή της οικονομικότητας. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός άσκησε έφεση η οποία και θα συζητηθεί τον Μάρτιο στη μείζονα επταμελή σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός γήπεδο Λεωφόρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ