Στην Αθήνα ο γ.γ. του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία: Συναντάται με Τσίπρα την Τετάρτη στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο γ.γ. του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία: Συναντάται με Τσίπρα την Τετάρτη στο Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία θα έχει ο πρωθυπουργός την Τετάρτη στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη και η συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες με το ελληνικό πρόγραμμα να βρίσκεται στην «ατζέντα» της συζήτησης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Γκουρία με πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC είχε τονίσει πως «Ολοι θέλουν να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ, όλοι θέλουν να ευδοκιμήσει η Ελλάδα και να βγει από αυτό το βραχυπρόθεσμο τέλμα», ομολογώντας όμως ότι υπάρχουν πολιτικοί και νομικοί περιορισμοί για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές της χώρας.

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πιθανότητα Grexit, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να αποφευχθεί, γιατί δεν αισθάνομαι ότι θα λύσει κάποιο θεμελιώδες πρόβλημα. Δεν θα είναι καλό ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Ευρώπη», είχε επισημάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανχελ Γκουρία Αλέξης Τσίπρας ΟΟΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ