Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα 18 νικητές ελληνικών μουσικών talent shows [εικόνες] - iefimerida.gr

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα 18 νικητές ελληνικών μουσικών talent shows [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Fame story στο… Fame (δόξα) φαίνεται πώς η διαδρομή ήταν για κάποιους από τους συμμετέχοντες σύντομη, ενώ για άλλους μακριά. Η καριέρα κάποιων ταλέντων απογειώθηκε αμέσως (κι έμεινε εκεί), για κάποιους ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές κι έληξε (με όχι τις καλύτερες συνθήκες), ενώ μερικοί απλά εξαργύρωσαν την επιτυχία τους στη βραδιά του μεγάλου τελικού. Η επιτυχία, με απλά λόγια, δεν ήρθε για όλους ή ήρθε γι’ άλλους απ’ αυτούς που εκείνη τη στιγμή όλα φάνταζαν (κι οι περισσότεροι πιστεύαμε) ότι την έχουν στο τσεπάκι.

Το Fame Story ήταν το πρώτο μουσικό talent show που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, το 2002 στον Ant1. Μέχρι και σήμερα, 13 χρόνια μετά, έχουν περάσει από την οθόνη μας 13 μουσικά talent show με τις συνέχειές τους: Fame Story (4 σεζόν), Super Idol, Greek Idol (2 σεζόν), Dream Show The Music (2 σέζον), The X Factor (3)- αφήνοντας «εκτός» την αναβίωση του «Να η ευκαιρία» από το Mega το 2001 (από το οποίο αναδείχτηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα) και το Pop Stars 2003 (από το οποίο προέκυψε το πρώτο ελληνικό γυναικείο συγκρότημα, οι Hi – 5)

Σ’ αυτά, ήρθε να προστεθεί πέρυσι κι η ελληνική εκδοχή του The Voice που μετά από μία επιτυχημένη πρώτη σεζόν συνεχίζει και σε δεύτερη. Ναι, ως κοινό «ψοφάμε» για μουσικά ταλέντα (θες γιατί νιώθουμε, με την ψήφο μας, λίγο κριτές, θες γιατί ως λαός λατρεύουμε τη μουσική και τον χορό).

Τι απέγιναν, λοιπόν, μεγάλοι νικητές, δεύτεροι και τρίτοι επιλαχόντες, φαβορί και «φωνάρες» που όμως αποχώρισαν νωρίς;

Το joytv.gr εστίασε στους 18 εκείνους που πολλά ακούσαμε στην αρχή, λιγότερα ακούμε γι΄αυτούς (ή απ αυτούς) σήμερα:

Σταύρος Κωνσταντίνου: Ο νικητής του Super Idol υποσκιάστηκε μάλλον από τη δεύτερη νικήτρια, Τάμτα, αλλά επέστρεψε δυναμικά τον τελευταίο χρόνο (κυρίως) κάνοντας καριέρα κι εμφανίσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο. (Το όνομά του ενεπλάκη πρόσφατα κι με ένα σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες τις οποίες διέρρευσε στο διαδίκτυο μια πρώην του).

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα 18 νικητές ελληνικών μουσικών talent shows [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Νότης Χριστοδούλου: Ο πρώτος πρώτος νικητής του Fame Story, έβγαλε μόλις ένα δίσκο, πέρασε από την τηλεόραση ως παρουσιαστής με τελευταία τη συμμετοχή του στο «Δέστε τους» (2011). Σήμερα έχει αφιερωθεί στο (πραγματικό) του επάγγελμα, τη διακόσμηση.

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα 18 νικητές ελληνικών μουσικών talent shows [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γιώργος Χρήστου: Ο γοητευτικός παίκτης του Fame Story 2 μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα, αλλά έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση, πάνω και κάτω από πίστα, ήταν το 2012.

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα 18 νικητές ελληνικών μουσικών talent shows [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Δείτε τι απέγιναν οι υπόλοιποι 15 νικητές των ελληνικών μουσικών talent shows στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fame Story talent show
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ