Το μυαλό τώρα στο Κύπελλο και τον Ολυμπιακό - Εκτός ο Κολοβέτσιος για την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Το μυαλό τώρα στο Κύπελλο και τον Ολυμπιακό - Εκτός ο Κολοβέτσιος για την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Χανιά για το πρωτάθλημα της Football League και το μυαλό όλων στην Ένωση είναι πλέον στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς, ότι οι παίκτες του έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουν ιστορία και δείχνει να το πιστεύει βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίζουν όπως ακριβώς ξεκίνησαν τη χρονιά. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες, ο τεχνικόςτης ΑΕΚ θα έχει αποφασίσει αν στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Λαμπρόπουλο θα αγωνιστεί ο Σαρρής ή θα προκύψει κάποια επιλογή μέσω του Γιόχανσον. Ο Κολοβέτσιος αν και πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο, αποκλείστηκε από την αποστολή αφού ο Δέλλας θεώρησε ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Από εκεί και πέρα κόντρα στον Ολυμπιακό επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Μάνταλος και Πλατέλλας ωστόσο δεν αποκλείεται να σημειωθεί κάποια έκπληξη και ο δεύτερος να μην ξεκινήσει βασικό.ς Στο μυαλό του Δέλλα υπάρχει η σκέψη να τοποθετήσει τον Αραβίδη στα δεξιά και να παίξει με καθαρόαιμο επιθετικό με έναν εκ των Μπρέσεβιτς ή Κρισάντους, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στα Χανιά στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς του Φαλήρου

Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ