Ποια είναι η «φιλοξενούμενη» των τζιχαντιστών που πιστεύεται ότι σκοτώθηκε σε αεροπορική επίθεση - iefimerida.gr

Ποια είναι η «φιλοξενούμενη» των τζιχαντιστών που πιστεύεται ότι σκοτώθηκε σε αεροπορική επίθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρόσφατοι βομβαρδισμοί του ISIS από την Ιορδανική πολεμική αεροπορία, φαίνεται πώς στοίχισαν τη ζωή σε μία Αμερικανή όμηρο των τζιχαντιστών. Τώρα οι γονείς της Κάιλα Μίλερ θέλουν να μάθουν αν πρόκειται για την κόρη τους και ζητούν από τον ISIS να επικοινωνήσει μαζί τους.

Τελειώνοντας το σχολείο το 2009, η Κάιλα Μίλερ έφυγε για την Ινδία, το Ισραήλ και την Παλαιστίνη για να συμμετάσχει σε ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούσαν ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Το 2013, η νεαρή κοπέλα απήχθη από τα μέλη του ISIS, που όμως ανακοίνωσαν ότι δεν κινδυνεύει και ότι θα της φερθούν σαν «φιλοξενούμενη».

Ωστόσο σε διαδικτυακή ανακοίνωση την Παρασκευή, το ISIS ανέφερε ότι μία Αμερικανή όμηρος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών στη Ράκκα.

Τώρα ο Κάρλ και η Μάρσα Μίλερ, με ανακοίνωσή τους από την Αριζόνα την οποία δημοσιοποίησε ένας εκπρόσωπος της οικογένειας, ζήτησαν από τους επικεφαλής των τζιχαντιστών να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με το παιδί τους .

«Μας είπατε ότι θα αντιμετωπίσετε την Κάιλα σαν φιλοξενούμενή σας. Ως φιλοξενούμενη η ασφάλειά της παραμένει δική σας ευθύνη και υποχρέωση» ανέφεραν στο μήνυμά τους με αποδέκτες «εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης για την κράτηση της Κάιλα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάιλα Μίλερ βομβαρδισμοί Isis Ράκκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ