Οταν ο Γιάνης Βαρουφάκης διαφήμιζε το ...Protagon [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Γιάνης Βαρουφάκης διαφήμιζε το ...Protagon [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχουμε μυαλό, δεν έχουμε θεό. Μάγκα σκίσ΄τους το καλτσόν Χώστα τους στο protagon».


Το επίμαχο βίντεο χρονολογείται από το 2012 και ήταν στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας της ιστοσελίδας protagon του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο κ. Βαρουφάκης υπήρξε από τους βασικούς αρθρογράφους του σάιτ του επικεφαλής του «Ποταμιού», πριν ακόμη ο τελευταίος βουτήξει στα «νερά» της πολιτικής.

Στο βίντεο διάρκειας 14 δευτερολέπτων ο κ. Βαρουφάκης φοράει ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, έχει περασμένο στο λαιμό του ένα κασκόλ της Μίλαν, στο αριστερό του χέρι κρατάει μία μπύρα γνωστής μάρκας, ενώ εντύπωση προκαλούν τα μάτια του, τα οποία έχει βάψει με μαύρο μολύβι. Κουνάει ρυθμικά το δεξί του χέρι, σφιγμένο σε γροθιά στην οποία φαίνεται καθαρά η βέρα του και φωνάζει «Δεν έχουμε μυαλό, δεν έχουμε Θεό, μάγκα σκίστους το καλσόν, χώστα τους στο protagon!».
Στο βίντεο εμφανίζεται και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος βγάζει το κεφάλι του από ένα κόκκινο βελούδινο παραπέτασμα και συμπληρώνει «.gr».
Πάντως τελευταία ο κ. Βαρουφάκης έχει πάψει να αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα του κ. Θεοδωράκη, ίσως λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του αλλά και της θέσης του πλέον ως υπουργός Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης διαφήμιζε protagon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ