YΠΟΙΚ Ιταλίας: Η Τρόικα έχει ακόμα λόγο ύπαρξης - iefimerida.gr

YΠΟΙΚ Ιταλίας: Η Τρόικα έχει ακόμα λόγο ύπαρξης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώσεις του Ιταλού υπουργού Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν με άμεση αναφορά στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, φιλοξενεί σήμερα ο ιταλικός Τύπος.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Λ΄Αβενίρε», ο κ. Πάντοαν θεωρεί ότι το μήνυμα που έστειλε ο Μάριο Ντράγκι, με την πρόσφατη απόφαση της ΕΚΤ, είναι ότι «οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι έτοιμοι να παίξουν τον ρόλο τους, αλλά με σεβασμό στους κανόνες». Οσον αφορά την ύπαρξη της Τρόικα τονίζει ότι «έχει ακόμη λόγο ύπαρξης, αλλά πρέπει να επανακαθοριστούν τα προγράμματά της».

Ο Ιταλός υπουργός πρόσθεσε ότι «πρέπει να βρεθεί μια λεπτή όσο και δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη να τύχει εγγύησης η δημοσιονομική ισορροπία και στο χρέος να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων. Αυτή είναι η μεγάλη προσπάθεια της οικονομικής πολιτικής».

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί μια λύση για την Ελλάδα :««Υπάρχει κοινή βούληση να βρεθεί μια λύση για την Ελλάδα, η οποία να είναι διαρκείας και όχι υπό την πίεση της βιασύνης, που θα είναι μια λύση και για την Ευρώπη. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να την βρούμε, τόσο άμεσης όσο και μακρόπνοης ισχύος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα τρόικα Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ