The Week: Ο Τσίπρας... Δεσμώτης σπάει τα δεσμά της ΕΕ και κοροϊδεύει τη Μέρκελ [εικόνες] - iefimerida.gr

The Week: Ο Τσίπρας... Δεσμώτης σπάει τα δεσμά της ΕΕ και κοροϊδεύει τη Μέρκελ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική τους άποψη για τις σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη για την αντιμετώπιση του χρέους και της κρίσης δίνουν οι δυο εκδόσεις του «The Week» σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.

«Θα ανατρέψουν τη λιτότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι Έλληνες ψηφοφόροι;», είχε τίτλο το αμερικάνικο «The Week» και στο εξώφυλλο ο Αλέξης Τσίπρας, ως ένας άλλος Προμηθέας δεσμώτης, που τυλιγμένος με μια ελληνική σημαία σπάει τα δεσμά της λιτότητας που προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

The Week: Ο Τσίπρας... Δεσμώτης σπάει τα δεσμά της ΕΕ και κοροϊδεύει τη Μέρκελ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Η ελληνική επανάσταση: Λέει όχι στην λιτότητα». Με αυτό τον τίτλο κυκλοφορεί η βρετανική έκδοση του περιοδικού «The Week». Το εξώφυλλο είναι σαν ένα αγγείο που φέρει παράσταση του Αλέξη Τσίπρα και της Άνγκελα Μέρκελ. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός εμφανίζεται ως αρχαίος Έλληνας, κρατώντας την ελληνική σημαία, να κοροϊδεύει την Γερμανίδα Καγκελάριο, η οποία...αναστατωμένη κρατάει το κεφάλι της.

The Week: Ο Τσίπρας... Δεσμώτης σπάει τα δεσμά της ΕΕ και κοροϊδεύει τη Μέρκελ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Week εξώφυλλα Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ