Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για σας τους Κριούς η Παρασκευή είναι μια σημαντική ημέρα, με τους φίλους να είναι κοντά σας, και την συναισθηματική σας ζωή να πηγαίνει αρκετά καλά. Όμως, αν αναμίξετε τους φίλους με την συναισθηματική σας ζωή, μπορεί το αποτέλεσμα που θα έχετε να μην είναι το ιδανικό για σας. Αντίθετα, μια μυστική σχέση, μια μυστική συνεργασία θα μπορούσε να αποδώσει ουσιαστικά. Την Παρασκευή, η Σελήνη στην Παρθένο σας «αναγκάζει» να εργαστείτε σκληρά, ενώ το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικά, υπάρχει πολύ παρασκήνιο, το οποίο θα σας αποκαλυφθεί γύρω στις 20-21 Φεβρουαρίου.

Ταύρος
Η αντίθεση Ήλιου –Δία δείχνει ότι ίσως να μην εκτιμάτε σωστά τα πράγματα αυτό το διάστημα! Ειδικά οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Μαΐου μπορεί να ξεπερνάτε κάποια σημαντικά όρια σε θέματα που έχουν σχέση τόσο με τα επαγγελματικά σας, όσο και με την κοινωνική σας ζωή! Ωστόσο, οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο ώστε να προωθήσετε κάποια σημαντικά σχέδιά σας, αλλά και σας προσφέρουν την στήριξή τους σε ένα θέμα εργασίας που σας απασχολεί. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι παίρνει τώρα έναν νέο δρόμο! Την Παρασκευή ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να προετοιμάσετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Ακόμη και αν οι συζητήσεις που κάνετε όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας (τον Απρίλιο) δεν αποδίδουν άμεσα, θα αποδώσουν λίγο αργότερα.

Δίδυμοι
Η αντίθεση Ήλιου –Δία δεν επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς τους Διδύμους! Μπορεί δηλαδή, τα σχέδιά σας για αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, τα σχέδιά σας για ταξίδια, οι επιδιώξεις για τις σπουδές, τις νομικές υποθέσεις και τις επαφές σας να μην φτάνουν στο επιθυμητό σημείο, μιας και ο ανάδρομος Ερμής δεν αποδίδει ακόμη όσα επιδιώκετε, η κοινωνική σας ζωή όμως είναι ιδιαίτερα ευχάριστη! Θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ γενικότερα θα επιτύχετε πολλά στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών, όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου, προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και αποφύγετε εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας σε οικονομικό επίπεδο, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε έξω στον προϋπολογισμό σας. Κάποια υπερβολή που κάνετε μπορεί να σας ζημιώσει. Αντίθετα, οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, με τις επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, με νέα σχέδια που κάνετε για την μελλοντική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλό. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουλίου, μπορείτε τώρα να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σας, με νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σας! Η Παρασκευή είναι μια κατάλληλη ημέρα για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να ασχοληθείτε και με θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας.

Λέων
Για σας τους Λέοντες η Παρασκευή δεν είναι μια ημέρα και τόσο καλή, με την έννοια ότι είστε υπεραισιόδοξοι, ότι βλέπετε τα πράγματα τόσο καλά, που μπορεί ουσιαστικά να οδηγηθείτε σε λάθη ή να πέσετε σε παγίδες που θα σας εμπλέξουν με νομικά, διαδικαστικά θέματα. Μπορεί ακόμη να κάνετε κάποια συνάντηση ή κάποια συμφωνία, η οποία δεν θα είναι ωφέλιμη για εσάς. Αντίθετα, αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψει ένα οικονομικό θέμα, που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε. Μετά τις 20-21 Φεβρουαρίου θα μπορέσετε να αναλάβετε δράση, ειδικά οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Προσοχή, μην βλέπετε τα πράγματα κάτω από ένα υπεραισιόδοξο πρίσμα, γιατί αυτό μπορεί να φτάσει σε επιπολαιότητα. Προσέχετε λοιπόν

Παρθένος
Παρθένοι μου, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Παρά το γεγονός ότι γίνονται πολλές συζητήσεις πάνω στα εργασιακά σας θέματα , ίσως να μην πρέπει να τα κρίνετε, να τα αξιολογήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι σχέσεις βελτιώνονται για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-10 Σεπτεμβρίου. Για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου ξεκινά μια περίοδος γκρίνιας, με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας να δημιουργεί ενδεχομένως κρυολογήματα, μικροατυχήματα, αλλά και μικρά καυγαδάκια. Την Κυριακή, προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας θέματα.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς η Παρασκευή δεν είναι μια αδιάφορη ημέρα, με το εξάγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη ( δικού σας κυβερνήτη) να σας κάνει να εστιάζετε την προσοχή σας σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Θα δείτε ακόμη να αναζωπυρώνονται σημαντικές σχέσεις σας. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα. Οι φίλοι επίσης μπορεί να μην ανταποκριθούν στις δικές σας απαιτήσεις. Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, καθώς στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν νέα, σημαντικά δεδομένα, τα οποία θα μπορούσαν να αποδώσουν.

Σκορπιός
Η συναισθηματική ζωή δείχνει να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για σας τους Σκορπιούς, με κάτι νέο να ξεπροβάλει, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Νοεμβρίου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα, ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή. Όμως, τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικογενειακά σας θέματα σας παρασύρουν σε κινήσεις οι οποίες είναι υπερβολικά αισιόδοξες, και αυτό μπορεί να σας εμπλέξει σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου.

Τοξότης
Τοξότες μου, μπορεί ο Δίας (κυβερνήτης πλανήτης σας), στο μέλλον να επιφυλάσσει πολλά καλά για εσάς, προς το παρόν όμως σας παρασύρει σε μια κατάσταση, η οποία δεν είναι ουσιαστική αυτό τον καιρό. Ελάτε πιο κοντά στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, οι οποίοι σας βοηθούν να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις, και όχι να βλέπετε μεγεθυμένα τα καλά που περιμένετε να έρθουν. Θα έρθουν βέβαια αυτά τα καλά, αλλά όχι ακόμη. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένεια επιλύεται τώρα, αν και υπάρχουν ακόμη αρκετές εντάσεις. Την Παρασκευή ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και αποδεχθείτε μια σημαντική πρόσκληση! Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να δείτε φίλους.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους η αντίθεση Ήλιου –Δία προκαλεί ένα αρκετά σοβαρό μπέρδεμα στα οικονομικά τα οποία δεν φτάνουν στο επίπεδο που εσείς επιθυμείτε. Για την ακρίβεια, νομίζετε ότι τα οικονομικά μπορούν να φτάσουν σε ένα επίπεδο παραπάνω από ότι μπορούν στην πραγματικότητα. Οι συζητήσεις που κάνετε πάνω σε ένα οικονομικό θέμα, δεν φτάνουν ακόμη σε αποτέλεσμα, είναι όμως δυνατό να βρεθεί λύση τελικά. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή ευνοείται, ενώ μπορείτε να συναντήσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου (γύρω στις 2-3 του μήνα), μπορείτε να δείτε μια σχέση σας να αναζωπυρώνεται.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι, ειδικά αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέχετε, καθώς ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας κάνει υπεραισιόδοξους! Όχι ότι τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά σίγουρα δεν είναι όπως ακριβώς εσείς τα πιστεύετε. Αντίθετα, ένα οικονομικό θέμα μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί, ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά. Όμως, έχετε και σημαντικά έξοδα να κάνετε, προσπαθήστε λοιπόν να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας.

Ιχθείς
Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου (γύρω στις 5-7 του μήνα) έχετε την εύνοια της Αφροδίτης, η οποία σας φέρνει μια θεαματική αναζωπύρωση σε μια σχέση ή μια συνεργασία σας! Μια μυστική επαφή, που μπορεί να έχετε για λόγους δουλειάς, ίσως να είναι κάπως υπεραισιόδοξη. Προσπαθήστε λοιπόν να δείτε τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις τους. Για σας που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας δεν λείπει η ένταση. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ερωτικούς, σεξουαλικούς αλλά και τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα δεν λείπουν, ιδιαίτερα το Σάββατο. Ας είστε λοιπόν προσεκτικοί.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ