ΠΑΟΚ: Μήνυμα του κόσμου - «Η ομάδα θα προχωρήσει ακόμη και αν φύγετε» - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Μήνυμα του κόσμου - «Η ομάδα θα προχωρήσει ακόμη και αν φύγετε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επόμενη μέρα της ήττας από τον ΟΦΗ μόνο εύκολη δεν ήταν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Την ώρα που η παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη παραμένει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι ακριβώς θα γίνει, αντιπροσωπεία των φιλάθλων έδωσε το δικό της μήνυμα έπειτα από κατάληψη στα γραφεία του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει ακόμη κι αν φύγετε όλοι σας» ξεκαθάρισαν οι οπαδοί στον Ζήση Βρύζα, τον οποίο συνάντησαν στα γραφεία ενώ περίμεναν άδικα να εμφανιστεί και ο Άγγελος Αναστασιάδης με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας. Όταν ενημερώθηκαν πως η ομάδα είχε προπόνηση αποχώρησαν όμως δεν αποκλείεται να επισκεφθούν τη Ν.Μεσημβρία ακόμη και αύριο, προκειμένου να έχουν μια ήρεμη επαφή με τους παίκτες. Άλλωστε και το κλίμα στη συνάντηση με τον Βρύζα αν και τεταμένο, δεν οδήγησε σε ακρότητες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ