Mονομαχία Κραουνάκη-Μανδραβέλη στο Twitter για δραχμές και ΜΚΟ - iefimerida.gr

Mονομαχία Κραουνάκη-Μανδραβέλη στο Twitter για δραχμές και ΜΚΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωινή ανάρτηση του γνωστού συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη περί δραχμής προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη που την αναδημοσιεύει, κάνοντας ένα δικό του σχόλιο περί αμαρτωλής θεατρικής ΜΚΟ.


Με τα social media από το πρωί να βοούν για την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, δεν έμεινε αμέτοχος αλλά έκανε το δικό του σχόλιο. «Καλά το τι γουστάρω που θα χουμε καμποϊλίκια δε λέγεται και σιγά που με νοιάζει αν θα πάω και στη δραχμή ας σκάνε όσοι τα χουνε σε ευρά»

Ο Πάσχος Μανδραβέλης αναπαρήγαγε την ανάρτηση σχολιάζοντας «Αυτή ρε είναι εθνική ανιδιοτέλεια! Να μην νοιάζεσαι σε τι νόμισμα θα παίρνεις κρατικές επιδοτήσεις για θεατρική ΜΚΟ ».

Mονομαχία Κραουνάκη-Μανδραβέλη στο Twitter για δραχμές και ΜΚΟ | iefimerida.gr 0

Ο Σταμάτης Κραουνάκης επανήλθε γράφοντας στο facebook: Μόλις έμαθα ότι με τουτάρει ο Πάσχος Μανδραβέλης με τις ΜΚΟ... αρχίσατε πάλι τα αρχαία ρε σεις Πάσχος... Κρίματζ κι αδιάβαστος ορέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ