Κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΟΚ από οπαδούς της ομάδας - Απαιτούν συνάντηση με αρχηγούς, Βρύζα και Αναστασιάδη - iefimerida.gr

Κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΟΚ από οπαδούς της ομάδας - Απαιτούν συνάντηση με αρχηγούς, Βρύζα και Αναστασιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε ξεκάθαρα από χθες το βράδυ ότι βγαίνει μπροστά και νωρίς σήμερα το πρωί, επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ και με ήρεμο τρόπο απαίτησαν να συναντηθούν με συγκεκριμένους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Η κατάληψη στα γραφεία του Δικεφάλου του βορρά, έγινε κάτω από ήρεμο κλίμα. Η αντιπροσωπεία των οπαδών της ομάδας ζήτησε και πέτυχε να συναντηθεί με τον Ζήση Βρύζα χωρίς ωστόσο να γίνει ακόμη γνωστό τι ειπώθηκε. Αυτή την στιγμή έχουν ειδοποιηθεί οι τρεις αργηγοί Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης και Γλύκος, οι οποίοι μεταβαίνουν στα γραφεία ενώ αναμένεται και ο Άγγελος Αναστασιάδης. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν πάντως ότι θέλουν να κάνουν μια συζήτηση με όλους κάτω από ήρεμο κλίμα και να δοθούν εξηγήσεις για την κακή κατάσταση της ομάδας που είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ γραφεία κατάληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ