Στα «κάγκελα» ο ΠΑΟΚ - Σκέψεις Σαββίδη να κρατήσει τον Αναστασιάδη, τρόμος στους παίκτες - iefimerida.gr

Στα «κάγκελα» ο ΠΑΟΚ - Σκέψεις Σαββίδη να κρατήσει τον Αναστασιάδη, τρόμος στους παίκτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η κατάσταση στον ΠΑΟΚ μυρίζει μπαρούτι. Η νέα ήττα από τον ΟΦΗ σε συνδυασμό με τη νίκη των ερυθρόλευκων επί του Ατρομήτου, έφερε τη διαφορά από την κορυφή στους οκτώ βαθμούς και το ξέσπασμα των οπαδών του Δικεφάλου, οι οποίοι έστησαν λαϊκά δικαστήρια κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης όμως δια στόματος Ιβάν Σαββίδη ξεκαθαρίστηκε ότι καμία απόφαση δεν θα παρθεί εν θερμώ. Το κλίμα στην επιστροφή της αποστολής δεν θα μπορούσε να είναι πιο βαρύ, με τους παίκτες αμίλητους.

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ και έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας αποφασίστηκε η αποστολή να μην βγει από τις κανονικές πύλες αλλά απευθείας με το πούλμαν από τον αεροδιάδρομο.

Ο μόνος που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Τούμπα ήταν ο ίδιος ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έφυγε απευθείας για το σπίτο του, γλιτώνοντας όπως αποδείχθηκε τα χειρότερα. Έξω από το γήπεδο της Τούμπας είχαν συγκεντρωθεί περίπου 250 φίλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το πούλμαν που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές, αγρίεψαν.

Γλύκος και Κατσικάς ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έπεσαν θύματα προπηλακισμού ενώ οι Κωνσταντινίδης και Λαγωνίδης τα άκουσαν από πλευράς διοίκησης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούσαν να εμφανιστούν οι Αναστασιάδης και Βρύζας, οι οποίοι πάντως ήταν απόντες.Μάλιστα ο Μακ αντιλήφθηκε όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, ότι κάποιος το είχε διαρρήξει και είχε κλαπεί το πορτοφόλι του με αποτέλεσμα να περάσει αρκετή ώρα στο αστυνομικό τμήμα αφού έπρεπε να δηλώσει την κλοπή.

Σιγή ιχθύος από τη διοίκηση

Το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να παρθεί καμία απόφαση εν θερμώ, ήρθε ως απάντηση στην παραίτηση του Αναστασιάδη ωστόσο όσα συνέβησαν λίγο αργότερα στο γήπεδο της Τούμπας σίγουρα θα επηρέασαν τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται να έχει συζητήσεις σήμερα με τους συνεργάτες του αλλά και τον ίδιο τον προπονητή προκειμένου να αποφασιστεί η επόμενη μέρα.

Στον ΠΑΟΚ φοβούνται τα χειρότερα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό που αυτή την στιγμή «καίει» τους ανθρώπους της ομάδας δεν είναι τόσο, ο τρόπος με τον οποίο θα μειώσουν την απόσταση από την κορυφή αλλά η ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι αφού ο κόσμος έδειξε τις διαθέσεις του.

Αυτό πάντως που προκύπτει την επόμενη μέρα της δύσκολης νύχτας, είναι η διάθεση του Σαββίδη να κρατήσει τον Αναστασιάδη και όχι να κάνει δεκτή την παραίτησή του στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ