Hilton Athens: Ρομαντικό δείπνο, δωμάτιο με θέα και πάρτι μέχρι πρωίας - iefimerida.gr

Hilton Athens: Ρομαντικό δείπνο, δωμάτιο με θέα και πάρτι μέχρι πρωίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Hilton Athens: Ρομαντικό δείπνο, δωμάτιο με θέα και πάρτι μέχρι πρωίας | iefimerida.gr 0
Hilton Athens: Ρομαντικό δείπνο, δωμάτιο με θέα και πάρτι μέχρι πρωίας | iefimerida.gr 1

Το Σάββατο, 14/2 ο μπουφές του Βυζαντινού βάζει τα καλά του κι εμπλουτίζεται με φίνες, ντελικάτες γεύσεις που… θ’ αποπλανήσουν τον ουρανίσκο σας, όπως noodles με αστακό και φρέσκο κόλιανδρο, σαλάτα νισουάζ με τόνο tataki, σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες, ριζότο με τρούφα, σολομό gravlax, φιλέτο Wellington με σος πιπεριού, ψητή σφυρίδα κ.α. Ο μπουφές γλυκών θα σας εντυπωσιάσει: τρούφες και μακαρόν, τούρτα με σοκολάτα γκανάς, μους λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους, αχλάδια ποσέ με σος σοκολάτας, πάβλοβα με άγρια μούρα και συντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρέσκες φράουλες! Αν αναζητάτε ακόμα περισσότερη επισημότητα, στο Galaxy Bar & Restaurant ο executive chef Κώστας Αθανασίου θα σερβίρει gourmet μενού 5 πιάτων με θέα τα φώτα της πόλης. Στα decks, o guest DJ Παντελής Στασινός για να συνεχίσετε ως αργά με χορό και κοκτέιλ. Το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί να οδηγήσετε, γιατί αξίζει να επωφεληθείτε από την εορταστική τιμή διαμονής στα €109 με πρωινό.

Hilton Athens: Ρομαντικό δείπνο, δωμάτιο με θέα και πάρτι μέχρι πρωίας | iefimerida.gr 2
Hilton Athens: Ρομαντικό δείπνο, δωμάτιο με θέα και πάρτι μέχρι πρωίας | iefimerida.gr 3

Μην παραλείψετε να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας μια απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης στο Hiltonia Spa. Από τα πακέτα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε το “Spoil her” για εκείνη, το “Adore him” για εκείνον ή το “So Happy Τogether”, ένα χαλαρωτικό, ανατολίτικο μασάζ που μπορείτε ν’ απολαύσετε και οι δύο μαζί.

Για πληροφορίες, τηλεφωνήστε: 2107281100 (δωμάτια), 2107281400 (Βυζαντινό), 2107281407 (Galaxy), 2107281801 (Hiltonia Spa).

Hilton Athens: Ρομαντικό δείπνο, δωμάτιο με θέα και πάρτι μέχρι πρωίας | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ