Ανείπωτη φρίκη: Το βίντεο των τζιχαντιστών που καίνε ζωντανό τον αιχμάλωτο πιλότο [Προσοχή: Εξαιρετικά σκληρές εικόνες] - iefimerida.gr

Ανείπωτη φρίκη: Το βίντεο των τζιχαντιστών που καίνε ζωντανό τον αιχμάλωτο πιλότο [Προσοχή: Εξαιρετικά σκληρές εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρικιαστικές είναι οι εικόνες από την σοκαριστική δολοφονία Ιορδανού πιλότου τον οποίο έκαψαν ζωντανό οι τζιχαντιστές. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News επέλεξε, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, να αναρτήσει στον ιστότοπό του το απίστευτα σκληρό βίντεο με την εκτέλεση.

Το βίντεο του Ισλαμικού Κράτους, διάρκειας 22 λεπτών και 30 δευτερολέπτων, αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Fox News με την επισήμανση: «Προσοχή, εξαιρετικά σοκαριστικό βίντεο».

Ο Τζον Μούντι, ο αντιπρόεδρος του Fox News δικαιολόγησε την απόφασή του δικτύου «στην οποία κατέληξε έπειτα από βαθιά, ώριμη σκέψη» να μεταδώσει το βίντεο:

«Αποφασίσαμε να δώσουμε στους αναγνώστες του Foxnews.com τη δυνατότητα να κρίνουν ιδίοις όμασι τη βαρβαρότητα του Ισλαμικού Κράτους ξεπερνώντας τις όποιες θεμιτές ανησυχίες σχετικά με την σοκαριστική φύση αυτού του υλικού».

«Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν ή να μην παρακολουθήσουν αυτό το σοκαριστικό υλικό» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πλήρες βίντεο όπως ανέβηκε στο Fox News.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ