Συναντήσεις με συγγραφείς: Ο Ισίδωρος Ζουργός στον ΙANO - iefimerida.gr

Συναντήσεις με συγγραφείς: Ο Ισίδωρος Ζουργός στον ΙANO

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε το βράδυ τον ΙΑΝΟ της Αθήνας επισκέπτεται ο συγγραφέας Ισίδωρος Ζουργός στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συναντήσεις με συγγραφείς στο café του ΙΑΝΟΥ»|Ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου θα συνομιλήσει με τον πολυδιαβασμένο συγγραφέα για τη ζωή και τα βιβλία του και μαζί θα σχολιάσουν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και όχι μόνο. Μια γενικότερη συζήτηση γύρω από τη ζωή, την κοινωνία, την συγγραφική τέχνη.

Συναντήσεις με συγγραφείς: Ο Ισίδωρος Ζουργός στον ΙANO  | iefimerida.gr 0

Ο Ισίδωρος Ζουργός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να ζει εκεί με την οικογένειά του, εργάζεται ως δάσκαλος και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς της γενιάς του. Πρόκειται για μια από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις συγγραφέα που το έργο του καταφέρνει να αγγίξει βιβλιόφιλους, ευρύ κοινό και κριτικούς. Μυθιστορήματα όπως ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ, ΑΗΔΟΝΟΠΙΤΑ και το πιο πρόσφατο ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΟΣΙΝΟ βρίσκονται πια στην δυσπρόσιτη λίστα των long sellers, κερδίζοντας κάθε χρόνο χιλιάδες αναγνώστες.

Συναντήσεις με συγγραφείς: Ο Ισίδωρος Ζουργός στον ΙANO  | iefimerida.gr 1


INFO
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 20:30
IANOS, Σταδίου 24, Αθήνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ