Εκπληκτικός ο Παναιτωλικός 4-0 τον Εργοτέλη - Ισοπαλία για Κέρκυρα και Λεβαδειακό [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληκτικός ο Παναιτωλικός 4-0 τον Εργοτέλη - Ισοπαλία για Κέρκυρα και Λεβαδειακό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναιτωλικός είναι ασταμάτητος. Η ομάδα του Μάκη Χάβου μετά το διπλό επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, επικράτησε και του Εργοτέλη με σκορ 4-0 εντός έδρας δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο 0-0 έμειναν Κέρκυρα και Λεβαδειακός.

Ο Φωτάκης άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό και τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Άλβες διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με τον Εργοτέλη να μη δείχνει ικανός να απειλήσει. Οι Αγρινιώτες δεν έκοψαν ρυθμό ούτε στο 2ο μέρος. Ο Καπέλ στο 63ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-0 ενώ ο Αλβες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το τελικό 4-0.

Αντίθετα στην Κέρκυρα, το παιχνίδι ήταν κακό και σε αυτό «βοήθησε» και ο κακός αγωνιστικός χώρος. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Χαβίτο στο 14ο λεπτό, στην καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό να δείχνει ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναιτωλικός Εργοτέλης Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ