Δεύτερο στην Ισπανία το Podemos σε νέα δημοσκόπηση - iefimerida.gr

Δεύτερο στην Ισπανία το Podemos σε νέα δημοσκόπηση

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Podemos, το ισπανικό κίνημα κατά της λιτότητας, σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη για τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα.

Πρώτο είναι το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα, ενώ στην τρίτη θέση είναι οι Σοσιαλιστές, ενώ στη δημοσκόπηση του CIS δεν προκύπτει σαφής πλειοψηφία, κάτι που ίσως αναγκάσει τα κόμματα να προχωρήσουν σε κυβέρνηση συνασπισμού, στις εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν ως το τέλος του χρόνου.

Το Podemos έχει ενισχυθεί σημαντικά, χάρη και στα σκάνδαλα για διαφθορά και μεγάλες περικοπές στις κοινωνικές παροχές, που έριξαν σε ιστορικό χαμηλό το Λαϊκό Κόμμα και εκείνο των Σοσιαλιστικών.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, το PP φαίνεται να κερδίζει το 27,3% των ψήφων, το Podemos το 23,9% και οι Σοσιαλιστές το 22,2%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ podemos Δημοσκόπηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ