Ο σούπερ κοριός «τσίμπησε» τον Μάκη - iefimerida.gr

Ο σούπερ κοριός «τσίμπησε» τον Μάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σούπερ κοριός βοήθησε για μία ακόμη φορά τις αρχές, καθώς αυτός ήταν που ουσιαστικά «παγίδεψε» τον Μάκη Ψωμιάδη και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι στην Ανάβυσσο. Στην αντιτρομοκρατική είχαν συγκεντρώσει τα πιθανά νούμερα με τα οποία ο Μάκης Ψωμιάδης θα μπορούσε να επικοινωνεί, κυρίως αριθμούς τηλεφώνων συγγενών πρώτου βαθμού, αλλά και γνωστών του και άρχισαν να τα παρακολουθούν. Οι πρώτες αναφορές έδειξαν νότια προάστια και εκεί επικεντρώθηκαν οι έρευνες. Λέγεται μάλιστα πως ο Μάκης Ψωμιάδης έκανε το λάθος να μιλήσει εν κινήσει.

Το λάθος του, ήταν ότι μίλησε δυο φορές εν κινήσει από το κινητό του και πρόδωσε τη θέση του. Από εκείνη τη στιγμή άντρες της αντιτρομοκρατικής όργωναν την παραλιακή λεωφόρο και μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε και εντοπίστηκε σήμα από μια κυψέλη στην περιοχή της Αναβύσσου. Πλέον ήταν θέμα χρόνου για τις αρχές να εντοπίσουν τον εδώ και τρεις μήνες καταζητούμενο. Έτσι λοιπόν οδηγήθηκαν στο σπίτι στη διασταύρωση των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στο Σούνιο.

Από εκεί και πέρα η ιστορία είναι γνωστή. Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο όπου βρήκαν τον πρώην πρόεδρο της ομάδας της Καβάλας, Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος δεν αντιστάθηκε καθόλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε η Αστυνομία, τη βίλα νοίκιασε άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ψωμιάδη μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Οι κάτοικοι των τριών σπιτιών που βρίσκονται απέναντι από τη βίλα δεν είδαν ούτε μία φορά τον γενειοφόρο «Μάκαρο». Πάντως, σε απόσταση 500 μέτρων από το κρησφύγετο κατοικεί ο γιος του, Σταύρος.

Οι ατάκες του «αγαπούλα»

O κατηγορούμενος για τα στημένα ματς μεταφέρθηκε χθες στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ενταλμάτων όπου και υποστήριξε στους δημοσιογράφους που περίμεναν, πως «οι κατηγορίες είναι φούσκες» ενώ για το διάστημα που ήταν καταζητούμενος είπε: «Περίμενα τον ανακριτή να γυρίσει από τις διακοπές του για να παραδοθώ».

Νωρίτερα είχε δηλώσει: "Είμαι πολιτικός κρατούμενος. Δεν έχω καμιά σχέση με τα στημένα. Κρυβόμουν, γιατί περίμενα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είμαι θύμα πλεκτάνης, θύμα του συστήματος" ισχυρίστηκε έξω από την ΓΑΔΑ ο Μάκης Ψωμιάδης, έχοντας αφήσει μούσι για να μην αναγνωρίζεται. Νεότερα για την υπόθεση θα έχουμε το Σάββατο, οπότε και θα απολογηθεί ο Μάκης Ψωμιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ