Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] - iefimerida.gr

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με όλους τους σούπερ ήρωες παρομοιάζει η Bild τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών σχολιάζοντας την αποθέωση του Γιάνη Βαρουφάκη στα social media. «Γιάννης αντί Άρνολτ: Βαρουφάκης, ο ανίκητος Terminator», γράφει.

Αναρωτώμενη αν «μπορεί ο "Σούπερμαν" να σώσει τους Έλληνες;» προσθέτει: «Με "σημαία" του την πολιτική κατά της λιτότητας, ο Γιάννης Βαρουφάκης προκαλεί όλη την Ευρώπη».

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ακολούθως σχολιάζει την αποθέσωση που επιφυλάσσουν στον Γιάνη Βαρουφάκη οι χρήστες των social media, όπου με τη βοήθεια του φωτομοντάζ, ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών γίνεται «Terminator» (Εξολοθρευτής), στη θέση του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Και προσθέτει η γερμανική εφημερίδα: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης γίνεται Σούπερμαν. Ή απλά με τις σούπερ δυνάμεις του, θα πετάξει πάνω από τη ζώνη του ευρώ;»

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Βαρουφάκης ως αντιήρωας στην καλτ σειρά των ΗΠΑ Breaking Bad.

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Βαρουφάκης λαμβάνει επίσης τη μορφή Αγίου με... φωτοστέφανο, αφού θέλει να αγωνιστεί για το καλό όλων σε μία προσπάθεια να απαλλάξει τον ελληνικό λαό από την μέγγενη της σκληρής λιτότητας.

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Βαρουφάκης γίνεται επίσης το σύμβολο της επανάστασης των «Anonymous». Φορά τη μάσκα του Άγγλου στρατιώτη, Γκάι Φοκς, με το μουστάκι και το λεπτό κάθετο γένι από την γνωστή κινηματογραφική ταινία «V for Vendetta».

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τον παρουσιάζει και ως πρωταγωνιστή της ταινίας Interview with a Hitman στην οποία ο δολοφόνος διηγείται την ιστορία του.

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών γίνεται και «Mr. Spok», ο οποίος θέλει να πάει στο μέλλον την Ευρώπη, μετά τις δηλώσεις του στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με τις οποίες, «η πολιτική της τρόικα είναι αντιευρωπαική, έχει μία σαθρά δομημένη επιτροπή, και με αυτήν δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε». Με τα πεταχτά αυτιά, ο Dr. Spok Βαρουφάκης οραματίζεται μία Ευρώπη χωρίς τρόικα και συμφωνία για την Ελλάδα χωρίς «κούρεμα» του χρέους.

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Σημειώνοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι και τόσο φαν του Ελληνα «τρομερού παιδιού της πολιτικής», η Bild αναδημοσιεύει ένα tweet με τη φωτογραφία του κ. Βαρουφάκη Ούτε φανέλα ! Πέφτουν ένας ένας οι Αγγλοι στον Τάμεση. Δίνεται λύση στο χρέος #Varoufakis #Syriza

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Ο Βαρουφάκης πανκ: Με τον τίτλο «Αναρχία στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Τέλος, ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών γίνεται και ο κακός της υπόθεσης λαμβάνοντας την «Λόρδου Βόλντεμορτ».

Bild: Μπορεί ο σούπερμαν Βαρουφάκης να σώσει την Ελλάδα; [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης Σούπερμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ