H αρχαιολόγος μπλόγκερ Ντόροθι Κινγκ ξεμυαλίστηκε με τον Βαρουφάκη -O Minister Macho και τα... μπαλάκια [εικόνες] - iefimerida.gr

H αρχαιολόγος μπλόγκερ Ντόροθι Κινγκ ξεμυαλίστηκε με τον Βαρουφάκη -O Minister Macho και τα... μπαλάκια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Σε παραλήρημα βρίσκεται η αρχαιολόγος και δραστήρια μπλόγκερ Ντόροθι Κινγκ που έγινε πασίγνωστη στην Ελλάδα εξαιτίας των συνεχώς παρεμβάσεων και ερμηνειών της για την Αμφίπολη και που έχει ιδιαίτερη δημοφιλία στη Βρετανία όπου επέλεξε να ζει. Το παραλήρημα έχει σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη που παρακολουθεί στενά και με κάθε ευκαιρία αποθεώνει.

Μάλιστα τον αποκαλεί συνεχώς Minister Macho ενώ σήμερα ανήρτησε φωτογραφία του με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποκάλεσε eye candy (ιδιαίτερα ευχάριστο να τον κοιτάς).

H αρχαιολόγος μπλόγκερ Ντόροθι Κινγκ ξεμυαλίστηκε με τον Βαρουφάκη -O Minister Macho και τα... μπαλάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κάνει διάλογο ακόμα και με την εφημερίδα Telegraph που αποκαλεί τον Βαρουφάκη ροκ σταρ, επισημαίνοντας πως για αυτή είναι ο Μinister Macho και σημειώνει «έχω βγει ραντεβού με έναν πραγματικό ροκ σταρ. Προτιμώ τον Βαροφάκη στα οικονομικά».

H αρχαιολόγος μπλόγκερ Ντόροθι Κινγκ ξεμυαλίστηκε με τον Βαρουφάκη -O Minister Macho και τα... μπαλάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο ίδιο πνεύμα κάνει συνεχώς αναρτήσεις ή αναπαράγει ειδήσεις που αφορούν τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ όταν ανακάλυψε ότι ο υπουργός είναι δραστήριος στο twitter δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Από την προσοχή της δεν ξέφυγε και ο Νίκος Κοτζιάς αφού έγραψε κάποια στιγμή: «LOL no, I suspect Greece needs a foreign minister that doesn't just do a ruder version of "oh piss off idiots" ... ;-)». Δηλαδή υποθέτω πως η Ελλάδα χρειάζεται έναν υπουργό Εξωτερικό που δεν είναι η αγενής εκδοχή του «ω, παρατήστε με ηλίθιοι».

H αρχαιολόγος μπλόγκερ Ντόροθι Κινγκ ξεμυαλίστηκε με τον Βαρουφάκη -O Minister Macho και τα... μπαλάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στο πιο πρόσφατο τουίτ η Κινγκ κάνει ειδική αναφορά στα ...balls της νέας κυβέρνησης:

Dorothy Lobel King ‏@DorothyKing

I don't know anything about Greek politics, or If Syriza will manage to do anything for Greece - but love that they brought the Balls back!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ