Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί ιδιαίτερα θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά, τα δημιουργικά σας σχέδια και γενικότερα ό,τι σας διασκεδάζει ή σας χαροποιεί, ειδικά αν ανήκετε στους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου. Όμως, η όψη Άρη –Δία δείχνει ότι είτε μια παρασκηνιακή σας ενέργεια ενδεχομένως να μην έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, είτε ότι οι άλλοι μπορεί να δουλεύουν εναντίον σας κρυφά, σε παρασκηνιακό επίπεδο. Θέματα τα οποία συζητάτε με πρόσωπα του κοινωνικού σας χώρου μπορεί να μην ολοκληρώνονται ακόμη, ουσιαστικά όμως θα πραγματοποιηθούν. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με την υγεία σας θα πρέπει να τα προσέχετε. Κρατήστε μυστικές τις επαφές σας. Οι συναντήσεις σας με πρόσωπα κύρους θα μπορούσαν να αποδώσουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-7 Απριλίου.

Ταύρος
Εσάς τους Ταύρους η Σελήνη στον Λέοντα σας φέρνει πιο κοντά στα οικογενειακά σας θέματα. Όμως, οι κινήσεις που θα κάνετε προς όφελος των οικογενειακών σας υποθέσεων ή της ακίνητης περιουσίας σας, ίσως να μην αποδώσουν όσα περιμένατε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια νομική ή διαδικαστική υπόθεση και μην επιτρέπετε στους φίλους σας να παρεμβαίνουν στις υποθέσεις σας. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-2 Μαΐου υπάρχουν πολύ σημαντικές και ευχάριστες συναντήσεις.Μια συζήτηση που κάνετε τώρα θα αποδώσει αργότερα.

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι μπορείτε σήμερα να δείτε φίλους, ενώ η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να προχωρά αρκετά καλά. Βεβαίως, εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Ιουνίου οι κινήσεις που θα κάνετε ενδεχομένως να σας φέρουν αντιμέτωπους με πρόσωπα κύρους ή να φέρουν στην επιφάνεια νομικά και διαδικαστικά θέματα. Η Αφροδίτη ευνοεί τώρα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ( που έχετε γεννηθεί από 1 Ιουνίου και μετά). Οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτές τις μέρες με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να μην ευοδωθούν ακόμη, ωστόσο θα έχει δημιουργηθεί η βάση πάνω στην οποία θα ολοκληρωθούν αργότερα, και τότε θα έχουν αποτελέσματα.Οι συζητήσεις αυτές αφορούν πολύ σημαντικά σας θέματα, τα οποία θα εξελιχθούν προς όφελός σας.Νομικές επαφές, ταξίδια και σημαντικές επαφές ευνοούνται.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, η σημερινή ημέρα ευνοεί τα οικονομικά σας θέματα! Ωστόσο, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουλίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς η υπερβολική σιγουριά που αισθάνεστε για τον εαυτό σας ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε κινήσεις στα οικονομικά σας θέματα, που ενδεχομένως δεν θα είναι προς όφελός σας. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου, θα έχετε ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, ενώ ένα οικονομικό θέμα δεν φαίνεται να φτάνει τον στόχο που έχετε θέσει. Αργότερα όμως θα υλοποιηθεί. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με θέματα εργασίας ή υγείας θα πρέπει να το προσέχετε.

Λέων
Το τρίγωνο του Κρόνου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας τους Λέοντες σταθεροποιώντας τα σχέδιά σας, αν και για κάποιο οικονομικό θέμα ενδεχομένως να πρέπει να δώσετε αγώνες! Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Αυγούστου θα πρέπει να θυμάστε ότι η υπεραισιοδοξία ποτέ δεν έκανε καλό. Μπορείτε δηλαδή να προωθήσετε κάποια θέματα, αν όμως κρατήσετε σκληρή στάση ή αν ασκήσετε κριτική, μπορεί να μην φτάσετε στο σημείο που θέλετε.Αποφύγετε νομικά και διαδικαστικά θέματα.Τα οικονομικά, γενικότερα, ευνοούνται.

Παρθένος
Για σας, Παρθένοι μου, ευνοούνται σήμερα τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Ακόμη και αν δεν δείτε τώρα αυτή την εύνοια, οι διαπραγματεύσεις που κάνετε αυτή την περίοδο θα ολοκληρωθούν αργότερα. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί κάποια ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Σεπτεμβρίου. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, και αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Σε λίγο καιρό θα δείτε αυτές τις σχέσεις να διαφοροποιούνται και να γαληνεύουν.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα είναι μια ευχάριστη θέση για σας τους Ζυγούς, αφού σας επιτρέπει να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, εκτός από εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Οκτωβρίου. Ο Άρης δημιουργεί κάποιες εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ή της υγείας για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τους φίλους σας ως παρέμβαση στην εργασία σας ή το αντίθετο, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα ευοδωθεί. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή αλλά και τον χώρο της εργασίας σας. Για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου οι συζητήσεις που κάνετε τώρα με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά ακόμη και ένα δημιουργικό σας σχέδιο, δεν τακτοποιούνται τώρα, παρά μόνο μετά τις 19 Φεβρουαρίου.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς, με την Σελήνη σήμερα στον Λέοντα, έρχονται στην επιφάνεια τα επαγγελματικά σας θέματα. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Νοεμβρίου το τετράγωνο του Άρη δείχνει ότι είστε υπερβολικά αισιόδοξοι για την επαγγελματική σας ζωή. Όμως, μια κίνηση που κάνετε, μια ιδέα που ακολουθείτε (η οποία ουσιαστικά σας παρασύρει) και την θεωρείτε ωφέλιμη για εσάς, στην πραγματικότητα μπορεί να σας κοστίσει. Αποφύγετε νομικά και διαδικαστικά θέματα και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά σε συμβιβασμούς. Οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν, τα οποία όμως δεν ρυθμίζονται ακριβώς τώρα. Ίσως όμως ρυθμιστούν μετά τις 19 Φεβρουαρίου.

Τοξότης
Παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς τους Τοξότες, το να πιέσετε καταστάσεις δεν θα ωφελούσε σε κάτι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Δεκεμβρίου. Θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές, με νομικές υποθέσεις, ακόμη και οικονομικά θέματα μπορεί να καθυστερούν τώρα, εξαιτίας είτε κάποιων οικογενειακών θεμάτων, είτε λόγω κάποιων αγαπημένων σας προσώπων, που ζουν στο σπίτι. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Γενικά τα οικογενειακά σας δεν φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη ευνοεί τις επαφές με πρόσωπα της οικογένειάς σας.Ακόμη, μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα για την οικογένειά σας.Όμως, μια συζήτηση που έχετε να κάνετε εσείς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο δεν φαίνεται να φτάνει στο τέλος της.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους η σημερινή ημέρα δεν είναι η καταλληλότερη για να συζητήσετε ένα θέμα που σας απασχολεί και αφορά την οικογένεια αλλά και τα οικονομικά σας. Η ημέρα δείχνει μια διάθεση υπερβολής, η οποία μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Ιανουαρίου τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά! Θα έχετε σημαντικές συναντήσεις οι οποίες θα έχουν διάρκεια. Ένα οικονομικό θέμα, ακόμη και αν αυτή την εβδομάδα δεν καταλήγει σε κάποιο αποτέλεσμα, θα έρθει στα δικά σας μέτρα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας οι συζητήσεις που κάνετε με πρόσωπα κύρους δεν φαίνεται να καταλήγουν σε κάποιο αποτέλεσμα.Θα πρέπει όμως να συνεχίσετε αυτές τις συζητήσεις, γιατί ουσιαστικά θα είστε ωφελημένοι από αυτές. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε τις συνεργασίες σας που έχουν οικονομικό χαρακτήρα. Ενδεχομένως οι συνεργασίες αυτές να μην είναι τόσο ωφέλιμες όσο εσείς θα θέλατε.

Ιχθείς
Η περίοδος αυτή, αν και είναι κάπως περίεργη, ταυτόχρονα είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ιχθείς! Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Μαρτίου θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Κάποιο οικογενειακό θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας δεν ολοκληρώνεται ακόμη. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαρτίου θα πρέπει να προσέχετε σήμερα, καθώς μια υπερβολή που μπορεί να κάνετε σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ενδεχομένως να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ