Η τρομοκρατική οργάνωση OΛΑ ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στην Ισραηλινή πρεσβεία - iefimerida.gr

Η τρομοκρατική οργάνωση OΛΑ ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στην Ισραηλινή πρεσβεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα usb κρυμμένο σε μια σακούλα σκουπιδιών που είχε τοποθετηθεί σε κάδο απορριμάτων στη συμβολή των οδών Σινώπης και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' στη Νέα Σμύρνη, είχε τοποθετήσει η τρομοκρατική ομάδα «Οργάνωση Λαϊκών Αγωνιστών» την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για το χτύπημα στην Ισραηλινή πρεσβεία που είχε γίνει στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

Η αντιτρομοκρατική έσπευσε στο σημείο όπου είχε τοποθετηθεί το usb ύστερα από τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι συντάκτες της Εφημερίδας των Συντακτών, αρχικά, πήγαν μόνοι τους στο σημείο που τους είχε υποδειχθεί τηλεφωνικώς και αφού δεν κατάφεραν να βρουν το usb τότε ειδοποίησαν την αντιτρομοκρατική.

Η προκήρυξη είναι 19 σελίδων και δεν έχει δοθεί προς το παρόν στη δημοσιότητα.

Σημειώνεται ότι η τρομοκρατική οργάνωση ΟΛΑ που ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στην Ισραηλινή πρεσβεία είναι η ίδια ομάδα που είχε χτυπήσει τα γραφεία της ΝΔ με καλάσνικοφ στις 14 Ιανουαρίου 2014 αλλά και λίγο νωρίτερα, στις 30 Δεκεμβρίου 2013 την κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, τα καλάσνικοφ που είχαν χρησιμοποιήσει στην επίθεση στο Χαλάνδρι ήταν τα ίδια που χρησιμοποίησαν και στην επίθεση κατά της Ισραηλινής πρεσβείας, όπως είχε δείξει από την πρώτη στιγμή η βαλλιστική, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά την ταυτότητα της οργάνωσης που βρισκόταν από πίσω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ