Η Beyonce κάνει ντελίβερι με ταπεράκια - iefimerida.gr

Η Beyonce κάνει ντελίβερι με ταπεράκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν η σταρ που κέρδισε τα περισσότερα χρήματα την περασμένη χρονιά, στο χώρο του θεάματος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η Beyonce επαναπαύεται στις δάφνες της. Αντίθετα, δεν περιορίζεται στην «ειδικότητά» της, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους επιχειρηματικούς χώρους.

Τελευταία της κίνηση, η δημιουργία μίας υπηρεσίας ντελίβερι με γεύματα για χορτοφάγους. Η σταρ δημιούργησε την εταιρεία 22 Days Nutrition μαζί με τον γυμναστή της, Μάρκο Μπόρτζες, και την ονόμασε έτσι γιατί είναι οπαδός της ιδέας ότι αρκούν 21 ημέρες για να κόψει κανείς τις κακές συνήθειες.

Ολα τα γεύματα στο μενού είναι 100% για χορτοφάγους και θα παραδίδονται μία φορά την εβδομάδα, ενώ δεν θα περιέχουν γλουτένη, σόγια και γαλακτοκομικά. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 9,76 έως 16,50 δολάρια το κάθε γεύμα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια δεν άντεξε και πολύ ως χορτοφάγος. Η Beyonce και ο σύζυγός της, Jay Z, ακολούθησαν τη συγκεκριμένη διατροφή για 22 ημέρες το χειμώνα του 2013, αλλά την εγκατέλειψαν, αν και από τότε η ίδια κάνει προσπάθειες να αποφεύγει το κρέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ