Αυστηρό μήνυμα Σόιμπλε: Μην υποσχεθεί τίποτα η Κομισιόν στους Ελληνες αν δεν μιλήσουμε εμείς πρώτα - iefimerida.gr

Αυστηρό μήνυμα Σόιμπλε: Μην υποσχεθεί τίποτα η Κομισιόν στους Ελληνες αν δεν μιλήσουμε εμείς πρώτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρώτη... γεύση από το κλίμα που τον περιμένει στο Βερολίνο μπορεί να πάρει ο Γιάνης Βαρουφάκης από το αυστηρό μήνυμα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς την Κομισιόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βερολίνο, που μετέδωσε το Mega, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, διεμήνυσε στην Κομισιόν να μην κάνει υποσχέσεις ούτε παραχωρήσεις προτού η Γερμανία έχει εικόνα των ελληνικών προτάσεων από πρώτο χέρι.

Αυτό διαρρέεται από την γερμανική πλευρά πως ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Σόιμπλε προς τον Πιερ Μοσκοβισί στην πρόσφατη συνάντησή τους.

Τη στιγμή που υπάρχουν ψίθυροι για έκτακτο Eurogroup την επόμενη εβδομάδα, ο κ. Σόιμπλε τονίζει ότι θέλει να ενημερωθεί κατ ' ιδίαν από τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών για τις προθέσεις και τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ