Νέα «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Διώξεις για χειραγώγηση αγώνων σε Βέροια και Εργοτέλη - iefimerida.gr

Νέα «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Διώξεις για χειραγώγηση αγώνων σε Βέροια και Εργοτέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπες ακόμη και με την ποινή του υποβιβασμού βρίσκονται ο Εργοτέλης και η Βέροια.

Και οι δύο κλήθηκαν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, αν και ήδη από τις 28/1 είχε ασκηθεί και δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Παναγιώτη Καρρά. Η δίωξη ασκείται μετά από στοιχεία και εκθέσεις της UEFA, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο το να υπάρξει καταδίκη και κατά συνέπεια υποβιβασμός για τις εγκαλούμενες ομάδες.

Η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 05-02-2015 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ