Κτηνωδία: Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό Ιορδανό όμηρο – Τα καρέ της φρίκης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κτηνωδία: Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό Ιορδανό όμηρο – Τα καρέ της φρίκης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα ένα ακραίο φαινόμενο βίας από ομάδα τζιχαντιστών, οι οποίοι δημοσίευσαν φωτογραφίες με αιχμάλωτο τους να καίγεται ζωντανός. Τα φρικτά μηνύματα θανάτου που περνούν, γίνονται ολοένα και σκληρότερα, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

Ο Ιορδανός πιλότος Μουάθ αλ-Κασάεσμπεχ, που κρατούνταν αιχμάλωτος από τους φανατικούς οπαδούς του ISIS, τελικά δολοφονήθηκε με έναν πραγματικά βίαιο τρόπο.

Οι τζιχαντιστές έκαναν πράξη την απειλή τους και φρόντισαν για άλλη μια φορά να προβάλουν την αποκρουστική βιαιότητα που τους χαρακτηρίζει.

Ο Ιορδανός πιλότος έζησε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του μέσα σε ένα κλουβί, περιμένοντας την φωτιά που την κύκλωνε να έρθει κατά πάνω του. Η πορτοκαλί στολή του, πιθανότατα βρεγμένη με εύφλεκτο υλικό, έκανε ακόμα σκληρότερη την διαδικασία. Χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, ο Ιορδανός πιλότος φαίνεται να προσεύχεται όσο οι φλόγες τον πλησιάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αμμάν της Ιορδανίας, οι τζιχαντιστές είχαν εκτελέσει τον Μάαζ αλ Κασάσμπεχ εδώ και έναν μήνα. Η Ιορδανία, όπως είχε ανακοινώσει την Κυριακή, ήταν αποφασισμένη να κάνει ο,τι είναι δυνατόν ώστε να σωθεί ο πιλότος, καταδικάζοντας παράλληλα την εκτέλεση του Ιάπωνα δημοσιογράφου την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, στην πρωτεύσουσα της Ιορδανίας απαιτούσαν πρώτα αποδείξεις πως ο Κασάσμπεχ είναι ακόμα ζωντανός. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν προέκυψε ποτέ από την μεριά των τζιχαντιστών, που σήμερα δημοσιοποίησαν τον φρικιαστικό θάνατο του.

Κτηνωδία: Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό Ιορδανό όμηρο – Τα καρέ της φρίκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Κτηνωδία: Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό Ιορδανό όμηρο – Τα καρέ της φρίκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Κτηνωδία: Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό Ιορδανό όμηρο – Τα καρέ της φρίκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Κτηνωδία: Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό Ιορδανό όμηρο – Τα καρέ της φρίκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Κτηνωδία: Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό Ιορδανό όμηρο – Τα καρέ της φρίκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όμηρος τζιχαντιστές εκτέλεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ