Ο αθλητισμός περνά σε άλλο επίπεδο: Κάμερες στις φανέλες των αθλητών [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο αθλητισμός περνά σε άλλο επίπεδο: Κάμερες στις φανέλες των αθλητών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παγκόσμιος αθλητισμός αλλάζει, βελτιώνεται, περνά σε άλλο επίπεδο με την βοήθεια της τεχνολογίας. Και η Ευρωλίγκα κάνει το μεγάλο βήμα.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης για το Top16 της Ευρωλίγκα θα... καταγραφεί με κάμερες μέσα από τις φανέλες. Την αρχή θα κάνουν οι διαιτητές του αγώνα, ενώ στην Μπαρτσελόνα ήδη έχουν δοκιμάσει τις φανέλες με την μικροκάμερα.

Ο Ματσιέι Λάμπε ανέφερε για την εμπειρία του αυτή «Αισθάνθηκα πολύ ωραία με την κάμερα, κανένας περιορισμός, αισθάνεσαι σαν να φοράς ένα συνηθισμένο προστατευτικό κι έχει ωραία αίσθηση. Δεν είναι βαριά, δεν περιέπλεξε κάτι. Είναι σαν να φοράς μία κολλητή φανέλα από μέσα. Θα δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα φάουλ και τη δράση από μία διαφορετική οπτική γωνία. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον να παίζει με κάμερα στο στήθος του: Οπωσδήποτε είναι ενδιαφέρον».

Στο πρόσφατο παρελθόν παίκτες (στην προθέρμανση) και διαιτητές της Ευρωλίγκα είχαν πατήσει παρκέ με Google Glasses.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ