Μετά τις πλημμύρες, το χιόνι -Σε ποιες περιοχές της Ηπείρου τα σχολεία είναι κλειστά [βίντεο] - iefimerida.gr

Μετά τις πλημμύρες, το χιόνι -Σε ποιες περιοχές της Ηπείρου τα σχολεία είναι κλειστά [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις καταιγίδες, πυκνό χιόνι έπεφτε κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τα Τζουμέρκα μέχρι και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, που ξημέρωσε στα λευκά, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα στις μετακινήσεις.

Στο Μέτσοβο και σε πολλά χωριά του Ζαγορίου τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, καθώς το χιόνι που έπεφτε από χθες το πρωί, ξεπερνά τα 50 εκατοστά και δυσκολεύονται οι μετακινήσεις.

Ωστόσο, από χθες όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου είναι στους δρόμους, προκειμένου να μένει ανοικτό το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Παράλληλα, τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πλημμύρες στα χωριά που βρίσκονται δίπλα στον Άραχθο Αρτας, δεν έχουν ακόμα επιλυθεί κι έτσι σύμφωνα με το τοπικό site Τηλεβόας της Άρτας, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά αποφάσισε ότι σήμετα, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί των Δημοτικών Ενοτήτων Αράχθου και Κομμένου.

Αντίθετα, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί των Δημοτικών Ενοτήτων Πέτα και Κομποτίου.

Επίσης, τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου, εξαιτίας των κατολισθήσεων και καθιζήσεων από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνουν κλειστά και σήμερα τα σχολεία στους Δήμους Γεωργίου Καραϊσκάκη και Κεντρικών Τζουμέρκων.

Δείτε εικόνες από τη χιονόπτωση στα Γιάννενα το βράδυ της Δευτέρας:

Πηγή βίντεο: epirus-tv-news.blogspot.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολεία κλειστά χιόνι ήπειρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ