Ανανεώνει ο Χάμιλτον στην Mercedes με 80 εκ. ευρώ - iefimerida.gr

Ανανεώνει ο Χάμιλτον στην Mercedes με 80 εκ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ αναμένεται να σπάσει το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με την Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Άγγλος πιλότος της Formula 1 φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την ομάδα με τις συνολικές απολαβές του για τριετή συνεργασία να αγγίζουν τα 80 εκ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν παγώσει λίγο πριν την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν αφού όπως είχε δηλώσει ο Χάμιλτον «δεν ήθελα στο τέλος της σεζόν να έχω ένα νέο συμβόλαιο αλλά να μην έχω κατακτήσει τον τίτλο». Ωστόσο όπως αναφέρουν σήμερα οι «Times», ο Χάμιλτον φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την Mercedes ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος της χρονιάς.

Στους λογαριασμούς του Άγγλου Παγκόσμιου Πρωταθλητή αναμένεται να μπουν περίπου 79,8 εκ. ευρώ βάσει του τριετούς κλειστού συμβολαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιούις Χάμιλτον Mercedes Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ