Φωτογράφος αποκαλύπτει: Ετσι με αποπλάνησε ένα δελφίνι και έκανα σεξ μαζί του [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Φωτογράφος αποκαλύπτει: Ετσι με αποπλάνησε ένα δελφίνι και έκανα σεξ μαζί του [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mετά την αποκάλυψη της Μάργκαρετ Χάουϊ Λόβατ ότι στο παρελθόν είχε έρθει σε... στενή επαφή με ένα δελφίνι, φωτογράφος, σε ντοκιμαντέρ παραδέχεται ότι, επίσης, υπήρξε κτηνοβάτης. Πρόκειται για τον Μάλκολμ Μπρένερ, ο οποίος υποστηρίζει ότι είχε κάνει σεξ με ένα θηλυκό δελφίνι, τονίζοντας ωστόσο, ότι η σχέση που είχε μαζί του δεν είναι απλά σεξουαλική, αλλά πολύ βαθύτερη και συναισθηματική.

Στο ντοκιμαντέρ «Dolphin Lover», ο 63χρονος Μπρένερ αποκαλύπτει ότι το 1971 και καθώς είχε αποκτήσει πρόσβαση στην πισίνα του θεματικού πάρκου της Σαρασότα στη Φλόρινα ήρθε αρκετά κοντά με την... Ντόλι, ένα θηλυκό δελφίνι. Κατά τα λεγόμενά του, ήταν το δελφίνι εκείνο που τον αποπλάνησε, λέγοντας πώς η Ντόλι άρχισε να τρίβει την πλάτη της, κατεβαίνοντας προς την ουρά. «Και καθώς την έτριβα και κινούσα τα χέρια μου προς την ουρά της, η Ντόλι σιγά σιγά αναποδογύριζε» σημειώνει.

«Γίναμε φίλοι, καθώς κολυμπούσα μαζί της. Ηταν πολύ ξεχωριστή. Εδειξε τις προθέσεις της φέρνοντας τον εαυτό της σε θέση ώστε να τρίβεται πάνω μου. Στην αρχή την αποθάρρυνα, δεν με ενδιέφερε. Μετά από λίγο καιρό σκέφτηκα “αν ήταν γυναίκα, θα σκεφτόμουν εκλογικεύσεις και δικαιολογίες;”. Όταν το πάρκο έκλεινε, καταφέραμε να αποφύγουμε το αρσενικό δελφίνι και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Το αποκαλώ σχέση επειδή αυτό ακριβώς ήταν. Όταν πέθανε ένιωσα απαίσια και έπεσα σε κατάθλιψη που κράτησε πέντε χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθετε ότι το σεξ με το δελφίνι κάτι το... υπερφυσικό.

Το... ειδύλλιο κράτησε περίπου εννιά μήνες, καθώς το πάρκο έκλεισε και η Ντόλι μεταφέρθηκε αλλού. Λίγο αργότερα, το δελφίνει πέθανε, με τον Μάλκολμ να πιστεύει ότι ο θάνατός της ήταν αυτοκτονία. Συγκεκριμένα, πιστεύει ότι ήταν η ίδια που έβαλε τέλος στη ζωή της σταματώντας να αναπνέει. Ο ίδιος έχει παντρευτεί δύο φορές, ωστόσο έχει παραδεχτεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις και με σκυλί.

Φωτογράφος αποκαλύπτει: Ετσι με αποπλάνησε ένα δελφίνι και έκανα σεξ μαζί του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Φωτογράφος αποκαλύπτει: Ετσι με αποπλάνησε ένα δελφίνι και έκανα σεξ μαζί του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Φωτογράφος αποκαλύπτει: Ετσι με αποπλάνησε ένα δελφίνι και έκανα σεξ μαζί του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Φωτογράφος αποκαλύπτει: Ετσι με αποπλάνησε ένα δελφίνι και έκανα σεξ μαζί του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

http://youtu.be/5VSzik8dcyk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δελφίνι σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ