Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Βρίσκουν πλέον γόνιμο έδαφος οι θέσεις μας στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Βρίσκουν πλέον γόνιμο έδαφος οι θέσεις μας στην Ευρώπη

PHASMA/ Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δηλώσεις Βαρουφάκη-Σαπέν και την παρέμβαση Ομπάμα επικαλέστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης προκειμένου να επισημάνει ότι οι θέσεις της νέας κυβέρνησης βρίσκουν γόνιμο έδαφος.

«Η σημερινή συνάντηση του Έλληνα ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη και του Γάλλου ομόλογού του Μισέλ Σαπέν έστειλε το μήνυμα ότι η διαπραγμάτευση με τους εταίρους θα οδηγήσει σε αμοιβαία επωφελή λύση για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης σε ανακοίνωσή του και πρόσθεσε:

«Η ταύτιση των δύο Υπουργών Οικονομικών σε μία σειρά από κομβικά ζητήματα αποδεικνύει ότι οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκουν πλέον γόνιμο έδαφος στην Ευρώπη».

Υπογράμμισε ακόμη ότι «στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε με συνέντευξή του στο CNN ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα» και κατέληξε με τη διαβεβαίωση: «Ο ελληνικός λαός μπορεί να είναι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα τιμήσει την εντολή που του έδωσε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ