Τελικά ο Γιάννης Πλακιωτάκης νέος γραμματέας ΚΟ της ΝΔ - Γιατί αρνήθηκε η Ασημακοπούλου τη θέση - iefimerida.gr

Τελικά ο Γιάννης Πλακιωτάκης νέος γραμματέας ΚΟ της ΝΔ - Γιατί αρνήθηκε η Ασημακοπούλου τη θέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ο Γιάννης Πλακιωτάκης θα ορισθεί γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ μετά την άρνηση της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου θα δεχθεί την συγκεκριμένη θέση την οποία της πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, νέος Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνεται ο βουλευτής Λασιθίου, τ. υπουργός, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά ότι προτείνει την Ανν Μισέλ Ασημακοπούλου. Ωστόσο η ίδια η βουλευτής Β' Αθηνών ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά ότι οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις της δεν της επιτρέπουν να είναι συνεχώς στην Αθήνα και την αναγκάζουν να μοιράζει τον χρόνο της και στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Ιωάννινα.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Συγγρού επικράτησαν δεύτερες σκέψεις καθώς - σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργίας της Κ.Ο της ΝΔ - για να εκλεγεί κάποιος Γραμματέας της θα πρέπει να έχει εξαετή θητεία στο Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ