Ο Βαρουφάκης πέταξε για Παρίσι με την οικονομική θέση - Εδωσε συνέντευξη εν πτήσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης πέταξε για Παρίσι με την οικονομική θέση - Εδωσε συνέντευξη εν πτήσει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολυαναμενόμενο ταξίδι του Γιάνη Βαρουφάκη στο Παρίσι, αλλά και τα υπόλοιπα που έχει να κάνει ανά την Ευρώπη (εν συνεχεία μεταβαίνει στο Λονδίνο) δεν προϋποθέτουν ταξίδια με χλιδές και... ανέσεις.

Σύμφωνη με την άποψη που έχει η νέα κυβέρνηση τα ταξίδια των υπουργών θα γίνονται στην οικονομική θέση των αεροπλάνων και όχι στην business class. Πρώτος που εφάρμοσε το νέο κανόνα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών που όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που είναι τραβημένη μέσα από το αεροπλάνο που είχε κατεύθυνση το Παρίσι, ο κ. Βαρουφάκης «κυκλοφορεί» στο διάδρομο της οικονομικής θέσης μαζί με όλους τους υπόλοιπους επιβάτες.

Ο Βαρουφάκης πέταξε για Παρίσι με την οικονομική θέση - Εδωσε συνέντευξη εν πτήσει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η φωτογραφία είναι από το tribune.gr.

Μάλιστα, ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν δίστασε να δώσει και συνέντευξη εν... πτήσει. Οπως φαίνεται από την φωτογραφία που ανήρτησε χρήστης του twitter ένας δημοσιογράφος καθισμένος στα γόνατα με το κασετοφωνάκι του, κάνει ερωτήσεις στον υπουργό Οικονομικών.

Ο Βαρουφάκης πέταξε για Παρίσι με την οικονομική θέση - Εδωσε συνέντευξη εν πτήσει [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης business class αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ