Οι κρίσιμες επαφές του Βαρουφάκη στο Παρίσι -Πληροφορίες για συνάντηση και με Μοσκοβισί - iefimerida.gr

Οι κρίσιμες επαφές του Βαρουφάκη στο Παρίσι -Πληροφορίες για συνάντηση και με Μοσκοβισί

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι συναντήσεις που κάνει σήμερα ο Γιάννης Βαρουφάκης στο Παρίσι, με τον υπουργό Οικονομικών να βρίσκεται εσπευσμένα από χθες, Σάββατο, στη Γαλλία, αλλάζοντας το πρόγραμμά του μετά από το δείπνο του Φρανσουά Ολάντ με την Ανγκελα Μέρκελ.

Το απόγευμα είναι προγραμματισμένες οι διαδοχικές συναντήσεις του κ. Βαρουφάκη με τον Γάλλο ομόλογό του, Μισέλ Σαπέν, όπως και με τον υπουργό Οικονομίας της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν. Παράλληλα, πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για εσπευσμένο ταξίδι του Πιερ Μοσκοβισί στο Παρίσι, προκειμένου ο αρμόδιος για τα οικονομικά επίτροπος να συναντήσει εκεί τον Ελληνα υπουργό.

Θα ακολουθήσουν οι επισκέψεις του κ. Βαρουφάκη στο Λονδίνο και τη Ρώμη. Τη Δευτέρα μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο επί θεμάτων Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο, θα συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας, Τζορτζ Όσμπορν. Εκεί ο κ. Βαρουφάκης θα έχει συνάντηση και με στελέχη του χρηματοπιστωτικού τομέα του Σίτι.

Την Τρίτη, ο υπουργός Οικονομικών θα επισκεφθεί τη Ρώμη, όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Πιερ Κάρλο Παντοάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Βαρουφάκης Παρίσι επαφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ