Τσίπρας: Είναι δύσκολες ώρες -Προτεραιότητα να μην κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή - iefimerida.gr

Τσίπρας: Είναι δύσκολες ώρες -Προτεραιότητα να μην κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή

(EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλιμάκιο με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργών Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, θα μεταβεί άμεσα στην Ηπειρο, προκειμένου να εκτιμήσει από κοντά την κατάσταση με τις καταστροφικές πλημμύρες, που έχουν οδηγήσει ακόμη και στην εκκένωση χωριών.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός, έπειτα από την έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας. «Η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτές τις δύσκολες ώρες στο πλευρό συμπολιτών που δοκιμάζονται στις περιοχές που βρίσκονται στην απειλή των ακραίων καιρικών φαινομένων», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως ότι ευτύχημα ότι δεν απειλήθηκε ανθρώπινη ζωή, ενώ εξέφρασε την ευχή να μην υπάρξει τέτοιος κίνδυνος μέχρι την εκτόνωση της κατάστασης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και την καταστροφή του ιστορικού Γεφυριού της Πλάκας, για το οποίο έχει προσφερθεί ήδη το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο να κάνει δωρεά τη μελέτη της ανακατασκευής. «Αυτό θα γίνει άμεσα, αλλά πιο άμεσο θέμα είναι η προστασία των ανθρώπινων ζωών. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες και από αύριο πρώτο μας καθήκον είναι να αποκαταστήσουμε τις ζημιές», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας. Στην Αρτα θα μεταβεί και κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας πλημμύρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ