H Toyota επιστρέφει στο WRC με το Yaris [Βίντεο] - iefimerida.gr

H Toyota επιστρέφει στο WRC με το Yaris [Βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποχή της Toyota από τους αγώνες ράλι, που χρονολογείται από το 1999, είναι μια μεγάλη απώλεια για το σπορ, αλλά σύντομα η ιαπωνική εταιρεία θα δηλώσει εκ νέου το παρόν.

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημες ανακοινώσεις της θα μετέχει και πάλι στο WRC από τη σαιζόν 2017 με το Yaris WRC. Μέχρι τότε θα εξελίσσει συνεχώς το αυτοκίνητό της, ενώ το κέντρο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της θα είναι στην Κολωνία. Πρόκειται για την παραδοσιακή «αγωνιστική» έδρα της στην Ευρώπη, η οποία φυσικά στέγαζε και τις δραστηριότητες της επιτυχημένης προηγούμενης εμπλοκής της, που απέφερε τη δεκαετία του ’90 συνολικά 4 τίτλους οδηγών και 3 κατασκευαστών.

Το Toyota Yaris WRC, το μήκος του οποίου μόλις που θα ξεπερνά τα 3,90 μέτρα, θα κινείται από έναν τετρακύλινδρο 1.600 turbo με άμεσο ψεκασμό, που θα αποδίδει περί τους 300 ίππους στις 6.000 στροφές, με όριο περιστροφής της 8.500 σ.α.λ. Το κιβώτιο θα είναι 6άρι σειριακό και κινητήριοι τροχοί οι εμπρός.

H Toyota επιστρέφει στο WRC με το Yaris [Βίντεο] | iefimerida.gr 0
H Toyota επιστρέφει στο WRC με το Yaris [Βίντεο] | iefimerida.gr 1
H Toyota επιστρέφει στο WRC με το Yaris [Βίντεο] | iefimerida.gr 2
H Toyota επιστρέφει στο WRC με το Yaris [Βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Toyota Yaris αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ