Τα «συγχαρητήρια» του ΠΑΣΟΚ στον Βαρουφάκη και την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Τα «συγχαρητήρια» του ΠΑΣΟΚ στον Βαρουφάκη και την κυβέρνηση

(SOOC/ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιλογή της Lazard ως σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη στα θέματα δημοσίου χρέους δεν έμεινε ασχολίαστη από το ΠΑΣΟΚ. Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα σημείωσε ότι πρόκειται για μία καλή επιλογή, αφού πρώτα θύμισε ότι είχε αξιοποιηθεί ως σύμβουλος και του Ευάγγελου Βενιζέλου, από τον Ιούλιο του 2011 έως το Μάρτιο του 2012.

«Είναι τώρα καιρός να αντιληφθεί και να παραδεχθεί ο κ. Τσίπρας και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης του την σημασία που είχε η δραστική παρέμβαση στο χρέος που συντελέστηκε στις 9 Μαρτίου 2012 με το δραστικό κούρεμα και τη ριζική αναδιάρθρωση του. Αναδιάρθρωση που εμπεριέχει και τη δέσμευση του Eurogroup για περαιτέρω μείωση, μέσα από την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των κρίσιμων παραμέτρων, μόλις διαπιστωθεί η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος», σημειώνει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Ακόμη, σε αυτή αναφέρεται ότι αυτή η κίνηση είναι μία καλή ευκαιρία να ενημερωθεί ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του για την προετοιμασία που έχει γίνει και τα επεξεργασμένα σχέδια που υπάρχουν για την περαιτέρω μείωση και την ευνοϊκότερη αποτύπωση του ελληνικού δημόσιου χρέους «τώρα που κανονικά πρέπει να ενεργοποιηθούν οι ειλημμένες σχετικές αποφάσεις του Eurogroup». Αρκεί, καταλήγει η ανακοίνωση, να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η μόνη υπάρχουσα και η μόνη ασφαλής εθνική στρατηγική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βαρουφάκης σύμβουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ