Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και μία εβδομάδα, ελληνικά και ξένα μέσα ασχολούνται με το νέο πρωθυπουργό της χώρας. Ωστόσο η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, προτιμάει να τηρεί διακριτική στάση και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οπως αφοπλιστικά απάντησε η ίδια για αυτή της τη στάση: «Η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν είναι πελατειακός θεσμός. Ο λαός ψήφισε τον Τσίπρα για να κυβερνήσει, όχι για να φωτογραφίζεται με την οικογένειά του»

Μάλιστα τόνισε ότι τα προβλήματα του κόσμου είναι πιο σοβαρά από το να ασχολείται με την «πρώτη κυρία», ενώ παραδέχθηκε με χιούμορ ότι οι συγχωριανοί του Αλέξη Τσίπρα από το Αθαμάνιο Αρτας της είπαν:

«Πρώτη Κυρία λέγεσαι στην Ουάσιγκτον. Εμείς θα σε λέμε Τσίπραινα»

Οσο για το πώς έζησε την εκλογική νίκη του συντρόφου της η ίδια δήλωσε: «Το χάρηκα μαζί του. Ήταν μια μέρα χαράς.. Όσο κι αν η πολιτική για την Αριστερά είναι μια συλλογική έννοια, το βράδυ της Κυριακής, στον έβδομο – ανακαινισμένο- όροφο είχε έναν προσωπικό τόνο, ένα προσωπικό χρώμα. Είναι μια ιστορική στιγμή. Αλλά πρέπει να έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι είναι κάτι εφήμερο»

Μία μέρα μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ωστόσο η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν ήταν μαζί του: «Θα ήθελα να είμαι μαζί του. Μέσα στο πλήθος. Απαρατήρητη, να μην προκαλέσω. Δεν το έκανα όμως μήπως και τα Μέσα στρέφονταν σε εμένα. Θα ήθελα όμως να είχα ζήσει αυτή τη στιγμή που η νέα κυβέρνηση αποτίει φόρο τιμής και παίρνει δύναμη από την ιστορία του λαού μας. Αισθάνομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από πολύ μακριά. Συγκινούμαι όταν σύντροφοι του πατέρα μου που έχουν κάνει εξορία σε ξερονήσια από τον εμφύλιο και μετά μου τηλεφωνούν και μου δηλώνουν τη χαρά τους που επιτέλους η Αριστερά έγινε κυβέρνηση»

Για το κυβερνητικό έργο του Τσίπρα δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα το πάει μέχρι εκεί που μπορεί χωρίς να ρίξει νερό στο κρασί του. Με αξιοπρέπεια και καθαρό πρόσωπο» ενώ διέψευσε τις φήμες για οικογενειακή μετακόμισή τους στο Ψυχικό λέγοντας: «Αν ήταν να φύγουμε... φαντάζομαι θα το ήξερα».

Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Η ταπεινή κυρία Τσίπρα μιλάει για τη νέα της ιδιότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέτυ Μπαζιάνα Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ