Σκουρλέτης: Τώρα βλέπουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Τώρα βλέπουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τώρα βλέπουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση, όχι όπως παλιά με δήθεν "κόκκινες γραμμές" και "ροζ κορδέλες" και με στημένο τηλεοπτικό σκηνικό... Εμείς είμαστε συνεπείς, με τη ΝΔ κυβέρνηση θα μιλάγαμε τώρα για το email Χαρδούβελη, τα προαπαιτούμενα και τι θα κόψουμε» δήλωσε ο υπουργός εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Υπουργός είπε πως «τώρα βλέπουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση. Δεν θα είναι απέναντι μας η τρόικα στη διαπραγμάτευση... Δεν έχει δημοκρατική νομιμοποίηση»

Οσο για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι οι κατευθύνσεις του κυβερνητικού σχεδίου είναι γνωστές και επισήμανε ότι η σταδιακή αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ θα είναι ένα αναπτυξιακό σοκ, αλλά και ένα εφικτό μέτρο, ενώ ακολουθεί η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, της μετενέργειας και η κατάργηση της επιστράτευσης.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να μπει τέλος στην ευρωπαϊκή λιτότητα ενόψει και της Συνόδου Κορυφής της 12ης Φεβρουαρίου, τόνισε ο κ Σκουρλέτης

Μάλιστα πρόσθεσε ότι μεταξύ των πρώτων νομοσχεδίων της κυβέρνησης θα είναι η επαναλειτουργία της ΕΡΤ και οι αλλαγές συνολικά στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ