Το Ποτάμι για τη δήλωση Τσίπρα στο Bloomberg: Πρέπει να φύγουμε από τη «γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας» - iefimerida.gr

Το Ποτάμι για τη δήλωση Τσίπρα στο Bloomberg: Πρέπει να φύγουμε από τη «γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σχολιασμό της δήλωσης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg προχώρησε Το Ποτάμι.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θέλοντας να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό, προχώρησε σε τρεις παραδοχές, τις οποίες το Ποτάμι από καιρό έχει κάνει:

  • ότι αναζητάμε μία αμοιβαίως επωφελή συμφωνία για την Ελλάδα και για ολόκληρη την Ευρώπη,
  • ότι δεν αμφισβητούμε τις δανειακές μας υποχρεώσεις απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ και
  • ότι δεν θα δράσουμε μονομερώς στο ζήτημα του ελληνικού χρέους» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι.

«Εκείνο που μένει είναι», αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «όλες οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μέλη της κυβέρνησης - μη εξαιρουμένων και των ΑΝΕΛ- να συνειδητοποιήσουν έστω και τώρα αυτές τις τρεις αλήθειες και να μην πειραματίζονται με εξαγγελίες που δυναμιτίζουν τις σχέσεις μας με τους εταίρους μας. Η χώρα πρέπει το συντομότερο να φύγει από την «γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας» και να προχωρήσει σε «ριζικές μεταρρυθμίσεις, χτύπημα της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Αλέξης Τσίπρας Bloomberg
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ