«Ανάσα» για τον Πανιώνιο με το 2-1 επί του Πανθρακικού - iefimerida.gr

«Ανάσα» για τον Πανιώνιο με το 2-1 επί του Πανθρακικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά με τέτοια έδρα φυσικά μπορεί να ελπίζει σε παραμονή σε Super League.

Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League και έφθασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά είναι εντός των θέσεων που οδηγούν στη Football League. Πάντως, χρωστάει και ματς με τον Εργοτέλη, που αναβλήθηκε λόγω μη καταλληλότητας του Παγκρήτιου.

Ο Μητρόπουλος άνοιξε το σκορ μόλις στα 34’’ και ο Γιάννου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 55ο λεπτό. Ο Τζάνης μείωσε 62’ για τους φιλοξενούμενους, που είχαν δύο δοκάρια στο ματς, με τον Μπαϊκαρά στο 32’ και τον Ιγκόρ δευτερόλεπτα μετά. Παραλίγο να σκοράρει ο Μπουμάλ με εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα σταμάτησε (64’) στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Φούντας, Κολοβός (68' Σιώπης), Μπουμάλ (82' Μασούρας), Γιάννου

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσοκάνης, Μπαϊκαρά (62' Μανού), Μεχία, Τζάνης (73' Χασομέρης), Ρομέου (79' Ροτζέριο), Ντιγκινί, Ιγκόρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ