Γέννησε η Σακίρα: Εφερε στον κόσμο τον 2ο γιο του Πικέ - iefimerida.gr

Γέννησε η Σακίρα: Εφερε στον κόσμο τον 2ο γιο του Πικέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγινε ξανά μαμά η 37χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια, αφού πρόσφατα γέννησε στη Βαρκελώνη τον δεύτερο γιο της με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, όπως επιβεβαίωσε η ίδια μέσω της ιστοσελίδας της, την Παρασκευή.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του Σάσα Πικέ Μεμπαράκ, γιο της Σακίρα Μεμπάρακν και Ζεράρ Πικέ που γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου στην 21:54, στη Βαρκελώνη» ανέφερε η δήλωση.

«Το όνομα Σάσα είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής και σημαίνει υπερασπιστής της ανθρωπότητας και πολεμιστής. Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι τόσο η μητέρα όσο και το παιδί χαίρουν άκρας υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σακίρα γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική στην κλινική Teknon στη Βαρκελώνη και είχε κλείσει όλο τον όροφο προκειμένου να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2010, είναι ήδη υπερήφανοι γονείς γτου 2 ετών Μίλαν. Ωστόσο η Σακίρα θέλει να επεκτείνουν κι άλλο την οικογένεια τους.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω οκτώ ή εννέα παιδιά με τον Ζεράρ – τη δική μας ομάδα ποδοσφαίρου» είχε δηλώσει τον Απρίλη του 2014 στο περιοδικό Latina. «Υπάρχει πραγματική αγάπη, δεν υπάρχει καμία υστεροβουλία. Και είμαι μαζί του, γιατί αυτός είναι ο πιο καταπληκτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σακίρα Πικέ γέννησε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ